Виберуть кращого студента Волині

Виберуть кращого студента Волині
З 20 по 23 вересня у Луцьку відбудеться студентський фестиваль «Студіналія.UA».

Як повідомляють організатори, у рамках фестивалю відбудеться безліч заходів, серед яких: вибори кращого студента Волині, DJ-парад, дебати, брейн-ринг, інтелектуальна гра «Мафія», студентська фотовиставка в центрі міста тощо.

Мета фесту – об’єднання усіх студентів Волині, налагодження якісної співпраці між студентами вищих навчальних закладів, надання можливості студентам міста відчути свою соціальну та культурну значимість, підвищення рівня патріотизму та громадської свідомості у молоді.

Студентський фестиваль «Студіналія.UA» має залучити молодь до самоорганізації та активного відпочинку, кажуть ініціатори заходу.

Організатори фестивалю: громадські організації «Студентська Рада Волині» та «Студентська Республіка». Захід відбуватиметься за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Луцької міської ради та благодійного фонду «Рідна Волинь».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто тих "кращих" вибирає-подають керівники вишів,тих кого вони вважають "достойними", а якщо хтось із студентів і проб*ється-то завалить "чесне журі" у якому, доречі, минулого року були не зовсім успішні люди.Минулого року презентували соціальні проекти-щось я не чув, щоб 1 з них реалізували!
достойних студентів ніхто не бачить
Відповісти
Я не згоден з вашою думкою, від ВНУ, чи то пак вже Східноєвропейського цього року на цей конкурс поданий дуже достойний кандидат, який переміг у чесній боротьбі. І я вважаю, що ця людина покаже себе на конкурсі з кращого боку і титул Кращого студента Волині належатитме саме їй.
Відповісти
а чи знаєте Ви, що в Києві кращим студентом року вже другий рік поспіль займає волинянин?
Відповісти