Депутат-винуватець страшної аварії в Києві зник з поля зору правоохоронців. ВІДЕО

Депутат-винуватець страшної аварії в Києві зник з поля зору правоохоронців. ВІДЕО
Винуватець масштабної аварії на столичній кільцевій дорозі нетверезий 27-річний депутат Макарівської райради Матвій Євсеєнко вільно пішов із лікарні, куди потрапив після ДТП.

Інші постраждалі, водій і пасажирка "Волги", в яку врізався депутатський джип, лежать у реанімації, - повідомляє tsn.ua.

В обох пенсіонерів множинні травми, переломи та больовий шок. Постраждалі перенесли кілька операцій, зокрема жінка – на головному мозку. Від прогнозів медики утримуються. Кажуть, стан пацієнтів занадто складний, аби щось можна було передбачити.

Біля батьків знаходиться син Олександр. Він приїхав на місце пригоди за лічені хвилини. Чув, що винуватець ДТП переховується в машині, але був упевнений, що поліція його затримає.

"Люди казали, що він сидить в автомобілі, але який автомобіль, коли батьки на межі смерті", - розповів він.

П'яним керманичем позашляховика переймалися вже правоохоронці. "Він закрив замки, не було можливості до нього дістатися. Він був попереджений про застосування спецзасобів. Його дістали з машини своїми силами", - розповів інспектор поліції Микола Безсмертний.

У крові депутата виявили 1,8 проміле алкоголю. За кілька хвилин до пригоди він посварився з таксистом на парковці, дістав травматичний пістолет, але вистрелити не зміг – поранив себе. Таксисти викликали поліцію. Від правоохоронців Євсеєнко тікав по зустрічній смузі.

Після ДТП для нього викликали швидку, бо аварія була страшною, і він був одним із постраждалих у ній. Уже з лікарні депутат спокійно пішов. У прокуратурі виправдовуються, що не мали підстав затримувати Євсеєнка.

"На даний час з органів досудового розслідування матеріали не надходили до прокуратури. Ми їх очікуємо. Після цього вже буде вирішено питання і складено йому повідомлення про підозру. Оскільки йдеться про депутата райради, підозру йому підписуватиме особисто прокурор міста Києва", - пояснили слідчі.

Однак, попри готовність оголосити підозру та затримати Євсеєнка, його тепер іще треба знайти. Місцезнаходження депутата наразі не відоме.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У прокуратурі виправдовуються, що не мали підстав затримувати Євсеєнка....
У крові депутата виявили 1,8 проміле алкоголю + травматичний пістолет, але вистрелити не зміг – поранив себе + Постраждалі перенесли кілька операцій, зокрема жінка – на головному мозку...

ЯКІ ПІДСТАВИ ЩЕ ТРЕБА?! ЯКБИ ПОСТРАЖДАЛИ БАТЬКИ КОГОСЬ З ПРОКУРОРІВ, ТО ДЕПУТАТ В ЛІКАРНІ СПАВ БИ В КАЙДАНКАХ ДО БАТАРЕЇ ПРИКУТИЙ.

За таке прокурорів позвільняти. Очевидний склад злочину передбачений ККУ, в потерпілих тяжкі тілесні ушкодження, депутат має отримати реальний строк.
Відповісти
Мусора як завжди не при ділах......
Відповісти
А чому мусорня не виставила охорону цьому неадекватному дебілу ?
Відповісти
Останні новини
Депутат-винуватець страшної аварії в Києві зник з поля зору правоохоронців. ВІДЕО
30 липень, 2016, 07:42