Рейтинг найпопулярніших українських продуктових брендів

Рейтинг найпопулярніших українських продуктових брендів
Найпопулярнішими торговими марками країни стали виробники курятини, солодощів, та пива.

Про це пише ТСН.

Більше половини своїх доходів українці витрачають на їжу. За даними Держстату, основні витрати середньостатистичного жителя країни припадають на яйця, молоко та молочні продукти. У рейтингу ж брендованих продтоварів населення віддає перевагу курятині, солодощам та пиву.

Так, рейтинг найпопулярніших брендів країни, який склало видання "Фокус", очолила торгова марка "Наша ряба", під якою продається курятина. В першу чергу це пояснюється її доступною ціною у порівнянні з іншими видами м'яса. За рік доходи одного з лідерів ринку виросли на 1 млрд грн до 5,1 млрд, що, зокрема, зумовлено збільшенням виробництва на 7% за результатами минулого року і підвищенням цін на курку.

Так, за 2011 рік середня ціна курячого м'яса компанії "Миронівський хлібопродукт", яка є власником ТМ "Наша ряба", виросла на 10% і склала 15 грн без урахування ПДВ.

Друге місце рейтингу посіла кондитерська корпорація "Roshen" Петра Порошенка. Продажі торгової марки зросли майже на 1 млрд грн до 4,54 млрд.

Третє місце у списку займає пивна торгова марка корпорації "САН ИнБев Украина" "Чернігівське". Доходи від продажів продукції під цим брендом за 2011 рік склали 4,265 млрд грн.

Далі у рейтингу йдуть наступні торгові марки: цигарки "Прима" - 3,233 млрд грн, кондитерські вироби "Конті" - 1,9 млрд грн, пиво "Оболонь" - 1,63 млрд грн, горілка "Хортиця" - 1,55 млрд грн, горілка "Nemiroff" - 1,53 млрд, горілка "Хлібний дар" - 1,372 млрд грн, пиво "Рогань" - 1,273 млрд грн.

У рейтингу видання торгові марки ранжувались за обсягами роздрібних продажів на внутрішньому ринку країни за підсумками 2011 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"доходи одного з лідерів ринку виросли на 1 млрд грн до 5,1 млрд"
Може так треба: доходи одного з лідерів ринку виросли З 1 млрд грн до 5,1 млрд?
Відповісти
було 4.1 виросли на 1 стало 5.1
Відповісти
Останні новини
Рейтинг найпопулярніших українських продуктових брендів
14 вересень, 2012, 14:04