Наремонтували: у Володимирі-Волинському асфальт можна зняти руками. ФОТО. ВІДЕО

Наремонтували: у Володимирі-Волинському асфальт можна зняти руками. ФОТО. ВІДЕО
3-го серпня до журналістів звернулись жителі двору по вулиці Поліської Січі, 21 з проханням приїхати і зафіксувати, яким чином у них провели поточний ремонт під’їзної дороги до будинку.

Про це пише БУГ.

Коли журналісти прибули за вказаною адресою, на місці вже був депутат міської ради Сергій Барщевський. Саме він провів так звану “екскурсію” відремонтованим об’єктом. Асфальт легко відставав, тож зняти його депутат міг власноруч. Під пластами асфальтного покриття - шар сміття та пилюки, яке, за стандартами, мали забрати перед початком роботи.

Депутат викликав наряд поліції, аби зафіксувати факт неякісних робіт підрядника. До речі, підрядником є мале підприємство із Нововолинська “Сантехмонтаж” Коптюка, вже відоме у Володимирі-Волинському з ремонту вулиці Січових стрільців.

На об’єкт також приїхали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та начальник ЖКГ Віктор Фіщук.

“Зараз я віддав розпорядження викликати технагляд, щоб вони визначили, що неякісно зроблено, та дали вказівки переробити. Ніхто ще ці роботи не оплачував і не оплатить, поки не буде зроблено, згідно зі стандартами. Це вже не перший інцидент з цим підрядником, тому будемо вживати кардинальних заходів”, – зазначив Ярослав Матвійчук.

В підсумку перший заступник віддав розпорядження викликати технагляд, щоб встановити факт невідповідності виконаних робіт проектно-кошторисній документації.

Через годину в дворі з’явився сам підрядник, який запевняв, що роботи виконані якісно, і він може дати гарантію на 10 років. Потім переміряли площу виконаних робіт, і пан Коптюк заявив, що “якщо десь і не вистачає сантиметра асфальту, то це лише тому, що ми хотіли повністю весь заїзд до будинку заасфальтувати, а не лише ту частину, що у кошторисі.” Додав також, що його підприємство за вказаною адресою зробило на 65 квадратних метрів більше, ніж повинне було.

У проектно-кошторисній документації йшлось, що на дорожньому покритті повинно бути 5 сантиметрів асфальту, на тротуарі – 4. Також зазначалось і те, що для основи використано 20 тонн гравію, а по факту трьох зрізів асфальту ніде його не виявили.

Підрядник відповідав, що гравій в місцях, де були ями, що поточний ремонт дозволяє залишати іноді старе покриття. Проте пан Коптюк погодився з тим, що перед початком роботи працівники повинні були “продути” пилюку, а цього не було зроблено.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі то німці за таке б розстріляли.Не гуманно,але дієво.
Відповісти
Цей весь асфальт треба зняти ,потім пыдготовити основу ,а тоді ложити.Хто в Володимирі повинен прийняти цю роботу ?,а то на відео ходять і не знають ,що робити .
Відповісти
Останні новини
Наремонтували: у Володимирі-Волинському асфальт можна зняти руками. ФОТО. ВІДЕО
05 серпень, 2016, 16:39