На кордоні собака «винюхав» 4 кг наркотиків

На кордоні собака «винюхав» 4 кг наркотиків
Сьогодні у пункті пропуску «Гоптівка» на кордоні з Україною службовий собака «винюхав» приховані в автомобілі майже 4 кг наркотиків.

Про це УНН повідомили у прес-службі ДПСУ.

«Сьогодні в пункті пропуску «Гоптівка» співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби, виявили майже 4 кг наркотичної речовини. Віднайти зілля в автомобілі «Мазда» допоміг службовий собака прикордонників, який натренований на пошук наркотиків», - йдеться у повідомленні.

Рослинну речовину виявили під час перевірки транспортного засобу, який прямував до Росії. Залучений чотирилапий помічник відразу спрацював на автівку та подав голос.

Вказано, що під час огляду правоохоронці виявили 18 пакунків з речовиною рослинного походження. 2 з них знаходилися під заднім сидінням, ще 16 виявили в запасному колесі, яке довелося «розбортувати». Попередня вага знайденої наркотичної речовини сягає 3,9 кг.

За словами затриманого водія, 29-річного громадянина України жителя Запоріжжя, пакунки йому не належать, і як вони потрапили до автомобіля, він не знає.

Про знахідку прикордонники повідомили взаємодіючі правоохоронні органи. Наразі тривають процесуальні дії та експертиза.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.