Депутати не хочуть, аби в Савченко був доступ до держтаємниці, - нардеп. ВІДЕО

Депутати не хочуть, аби в Савченко був доступ до держтаємниці, - нардеп. ВІДЕО
На засіданні комітету ВР з питань нацбезпеки й оборони обговорять доступ народного депутата Надії Савченко до державної таємниці. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат, секретар комітету Іван Вінник.

"Сьогоднішній вихід під АП розганявся в тому числі і російськими піарщиками, потужно висвітлювався російськими пропагандистськими каналами... Безумовно ці події натякають на окремі висновки і можливо пов’язані один з одним. На жаль, це так. Ми на комітеті досить серйозно зараз будемо обговорювати на наступному засіданні, чи взагалі член нашого комітету Надія Савченко може мати доступ до державної таємниці, враховуючи її останні заяви. Я розумію, що політик може публічно заявляти будь-що, але такі небезпечні речі, які фактично диктовані з Росії", - заявив він.

Вінник додав, що коли Савченко була в російській в'язниці, він кілька разів публічно пропонував затримати Віктора Медведчука й обміняти його на льотчицю.

"Є риторика останнім часом, яка натякає на якісь її дуже небезпечні зв’язки з окремими особами, які не вважаються в Україні дійсно патріотами і тими, які дійсно будуть українську державу", - додав він.

Раніше повідомлялося, що Савченко буде членом комітету з питань Національної безпеки та оборони.

Вчора, 8-го серпня, під Адміністрацією президента у понеділок проходив мітинг родичів українських заручників. На мітингу були присутні народний депутат Надія Савченко і її сестра Віра. На мітинг також прийшли бійці, які раніше були звільнені з полону. Всього в акції брали участь близько сотні осіб.

Раніше Надія Савченко оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності влади у питанні звільнення полонених. Крім того, вона закликала родичів українських заручників виходити протестувати 8 серпня на вулицю Банкову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Савченко: "Жаль мне Украину! Газа нет, нефти нет, армии нет, даже денег нет. Одни бл@дь, герои!"
Відповісти
випустили дуринду...
Відповісти
це чудо, кого не спитаєш вже ніхто бачити не може! і всі все прекрасно розуміють: від селян до студентів. 4omy ii відразу не перевірили
Відповісти
Це вже агент ФСБ.в тюрму- нехай сидить 22 роки ,які в кацапстані впаяли і не показувати її в смі
Відповісти
Вже одні наробили.ще ти давай хай зеків повипускають.так безпрєдєл
Відповісти
Останні новини
Депутати не хочуть, аби в Савченко був доступ до держтаємниці, - нардеп. ВІДЕО
09 серпень, 2016, 02:15