На дівчину, яка з ножем накинулась на свого дядька, завели кримінал

На дівчину, яка з ножем накинулась на свого дядька, завели кримінал
Слідчі Нововолинського відділу поліції оголосили підозру 24-річній жительці Нововолинська у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт, - інформує прес-служба поліції Волинської області.

4 серпня до Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника приймального відділення Нововолинської центральної міської лікарні про те, що до них доставлено 37-річного місцевого жителя із проникаючим ножовим пораненням передньої стінки живота.

Поліцейські з’ясували, що дані тілесні ушкодження він отримав під час конфлікту з племінницею. У словесній перепалці, 24-річна місцева мешканка нанесла один удар кухонним ножем потерпілому в область живота, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення Нововолинської центральної міської лікарні.
З місця події вилучили кухонний ніж.

Поліцейські відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Слідчі повідомили про підозру 24-річній мешканці Нововолинська у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На дівчину, яка з ножем накинулась на свого дядька, завели кримінал
09 серпень, 2016, 20:27