На Волині прикордонники затримали контрабандистів з човном

На Волині прикордонники затримали контрабандистів з човном
Минулої доби на Волині прикордонники Львівського та Луцького загонів виявили біля українсько-польського кордону порушників, які, скоріш за все, готувалися до протиправної діяльності.

Повідомляє ДПСУ.

Учора, 9 серпня, дільничний інспектор відділу «Новогрузьке» Луцького загону виявив ознаки подолання контрольно-слідової смуги, що були присипані сіном. А згодом група реагування поблизу державного кордону затримала двох невідомих без документів, які були босі та у мокрому одязі.

Пізніше на березі Західного Бугу охоронці кордону виявили сумку з насосом, два весла та гумовий човен, які правопорушники, очевидно, підготували для виходу на воду. Про можливу протиправну діяльність сповістили польських прикордонників.

Під час перевірки берегової відмілини з обох боків ознак переміщення товарів не виявлено. Затриманими виявились 22 та 23-річні жителі прикордонного міста Любомль, які навідріз відмовились що-небудь пояснювати та заперечили, що човен та приладдя належить їм.

Порушників притягнули до адміністративної відповідальності. Обставини та коло причетних до можливої протиправної діяльності осіб встановлюється.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.