Кандидат від опозиції Петро Кравчук вимагає реакції правоохоронців на «чорний піар»*

Кандидат від опозиції Петро Кравчук вимагає реакції правоохоронців на «чорний піар»*
Правоохоронні органи Луцька протягом тижня жодним чином не відреагували на заяву від кандидата від Об’єднаної Опозиції Петра Кравчука про наклепницькі матеріали.

Про це Петро Кравчук повідомив 18 вересня під час прес-конференції.

Кандидат, який балотується у 22 мажоритарному окрузі нагадав, що з 11 на 12 вересня лучанам у поштові скриньки розкидали листівки видання «Анонімус. Відкрито про секретне». У них зазначається, що Кравчук ніби то уклав «угоду з дияволом».

А саме, йдеться нібито про майбутню співпрацю між Адміністрацією Президента та кандидатом у народні депутати Петром Кравчуком.

«Я не буду називати хто це робить. Оцінку цьому дадуть правоохоронні органи, які зобов’язані сьогодні знайти злочинців, людей, які всіляко хочуть скомпрометувати і заплямувати моє ім’я», - каже Кравчук.

Кандидат спростовує достовірність надрукованої і розповсюдженої інформації та називає це брудними перевиборчими технологіями. Петро Кравчук зазначає, що друкували листівки на високоякісному обладнанні, якого в місті не так і багато. Крім цього є не лише декілька типографій, які могли би так чітко підробити підпис Кравчука, адже як стверджує кандидат він ніколи не мав ні факсиміле, ані печаток.

Крім цього нещодавно з’явилися ще одні провокаційні плакати проти Кравчука. Кандидат каже, що ці листівки зробили ще тоді, коли він був заступником міністра. На нових просто дописали префікс «екс». За розповсюдження цієї продукції ще тоді порушили кримінальну справу.

Не зважаючи на те, що заяву кандидат заніс ще тиждень тому, жодної відповіді від правоохоронних органів щодо нової порції наклепницьких матеріалів він не отримав.

Громадський діяч Олександра Кужель, яка представляла кандидата у Луцьку, висловила власну думку про брудні технології проти кандидата від опозиції. Вона зазначила, що давно знає Петра Кравчука і свого часу працювала з ним. Кужель зазначила, що до кандидата є висока довіра зі сторони лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

«Для мене особисто, як для політика з таким стажем, якщо є якась брудна стаття, то це є сигналом, що це - якась порядна людина і до неї треба придивитися», - зазначила громадський діяч Олександра Кужель.

Вона вказала, що рішення балотуватися по луцькому мажоритарному округу не було ініціативою Петра Кравчука, про це його просили лідери об`єднаної опозиції, висловивши при цьому високу довіру кандидату.

«Я ставлю наголос на тому, що це не вибори, а це війна. Я не вірю в те, що вони будуть прозорі і чесні. Тому що я бачу, яким чином проходить підготовка. Ми не маємо практично можливості звернутися через ЗМІ, не маємо можливості просто зустрітися з людьми. Мені на Волині відмовлено зустрітися на вулиці – не у приміщені! – на вулиці біля ринку», - каже Кужель.

Громадська активістка зазначила, що зараз воюють не партіями, а «зграя шакалів», яка не бачить себе в Україні та люди, що об’єдналися заради порятунку України. Зі слів Кужель, нині у країні створюються всі умови, аби в державі було неможливо жити.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, то це Кужель допомогла Кравчуку купити липовий диплом про ніби то вищу освіту???
Відповісти
Придумав смішну фразу й тепер будеш її під кожним постом про Кравчука писати? Ай, молодець!
Відповісти
а папірчик якісний, як для чорного піару, не дешевий...
Типографія на стуса?
Відповісти
Християнське життя гарно надрукувало))) І Сашко Товстенюк бабленят скосив троха))) Цікаво чія ідея???
Відповісти
я від душепастиря
Відповісти
Останні новини
Кандидат від опозиції Петро Кравчук вимагає реакції правоохоронців на «чорний піар»*
19 вересень, 2012, 09:15