У Харківській області заарештували поліцейського, який вбив чоловіка

У Харківській області заарештували поліцейського, який вбив чоловіка
В Харківській області заарештовано поліцейського, якого підозрюють у вбивстві чоловіка, вчинене разом з трьома спільниками. Суд обрав всім чотирьом фігурантам справи запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Про це повідомляє канал 112 з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

Повідомляється, що трагедія сталася в кінці червня в Куп'янську. У вихідні в місцевому нічному клубі компанія, в якій був і патрульний поліції, святкувала день народження одного з присутніх братів-підприємців. За сусіднім столиком сиділи дві подружні пари, які святкували випускний дівчини. Близько опівночі патрульний поліції та його друзі, в стані сп'яніння стали ображати сусідів, у тому числі жінок, провокувати конфлікт.

Коли жертва п'яної компанії вийшов на вулицю, 4 зловмисника накинулися на нього і стали жорстоко бити по голові і тілу. Його друга, який кинувся на допомогу, збили з ніг. Дружині потерпілого також дісталося в бійці. Забитого до смерті чоловіка забрала викликана його дружиною "швидка допомога". Через чотири дні він помер в лікарні, не приходячи в свідомість.

Фігурантам справи пред'явили підозру згідно п. п. 7, 12 год. статті 115 ( умисне вбивство з хуліганських переконань, вчинене за попередньою змовою групою осіб) і ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.

Максимальна санкція статей – довічне позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То був колишній мент,який пройшов переатестацію.Нові поліцейські не можуть такого зробити тому що вони реформовані і євроінтегровані.
Відповісти
Ти олень-ігор луцький
Відповісти
Останні новини
У Харківській області заарештували поліцейського, який вбив чоловіка
27 серпень, 2016, 10:15