З початку року на водоймах України загинули майже 1000 людей. ФОТО

З початку року на водоймах України загинули майже 1000 людей. ФОТО
Влітку люди масово вирушають на відпочинок до водойм та досить часто нехтують елементарними правилами безпеки, що стає причиною трагічних наслідків.

Лише від початку серпня цього року на водоймах загинуло 124 особи, з яких 4 дітей. Загалом з початку року на водоймах загинуло вже 976 осіб, з яких 83 дитини, - повідомляється на сайті ДСНС України.

Особливу небезпеку становлять несанкціоновані пляжі, що непристосовані для відпочинку громадян, а також купання у штучних водоймах, невеличких озерах.

Саме тому, аби застерегти громадян від відпочинку на неофіційних пляжах, а також попередити загибель людей на воді та зменшити кількість надзвичайних подій, фахівці ДСНС України постійно проводять інформаційно-роз’яснювальні рейди по всій території країни. Батькам рятувальники нагадають, що варто ретельно стежити за малечею та ні в якому разі не допускати, аби діти самі перебувати у воді, розповсюджують листівки з основними правилами безпечного відпочинку.

Рятувальники ДСНС України вкотре звертаються до громадян з проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки під час відпочинку на воді та купатися лише на спеціально обладнаних для цього пляжах.

Піклуйтеся про власну безпеку та безпеку своїх рідних і в разі небезпеки телефонуйте до Служби порятунку за номером “101”.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в АТО?
Відповісти
Останні новини
З початку року на водоймах України загинули майже 1000 людей. ФОТО
30 серпень, 2016, 14:33