У Нововолинську для особливих діток з'явився майданчик. ФОТО

У Нововолинську для особливих діток з'явився майданчик. ФОТО
Нововолиська громадська організація батьків дітей з особливими потребами "Світ для дітей" під час другого етапу конкурсу проектів Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” отримала грант на 19600 гривень. Їх використали для співфінансування встановлення дитячого майданчика, що урочисто відкрили у День знань.

Загальна вартість проекту на основі співфінансування Фонду та громади сягнула 29 000 гривень, внесок ініціаторів проекту – 9 400 грн.

Тепер діти матимуть можливість відпочивати та розвиватися в сухому басейні із кольоровими кульками, шведською стінкою, а кольорові м'які мати та модулі зроблять гру безпечнішою. Всі закуплені товари сертифіковані та виготовлені в Україні.

“Мені дуже приємно, що відкриття відбулося в теплій, дружній та позитивній атмосфері. Це - один із найприємніших моментів у нашій роботі - мати можливість долучитися до того, що приносить дітям радість. Тому бажаю діткам веселих та пізнавальних ігор на майданчику, а батькам - подальших ініціатив, що ми будемо за можливості підтримувати”, - зауважив виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” Борис Карпус.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську для особливих діток з'явився майданчик. ФОТО
03 вересень, 2016, 13:27