Найсексуальніший лікар Америки влаштував оригінальну акцію в Нью-Йорку. ВІДЕО

Найсексуальніший лікар Америки влаштував оригінальну акцію в Нью-Йорку. ВІДЕО
Медик вийшов у центральний парк із безкоштовним обстеженням.

Кожна восьма американка має рак грудей, а третина хворих помирає через несвоєчасну діагностику та сором'язливість піти до лікарі.

Американський онколог українського походження Майк Варшавськи вирішив боротися із цією не тільки медичною, а й соціальною проблемою у доволі незвичний спосіб.

"Я роблю все можливе, щоб привернути увагу до раку грудей. Люди бояться лікарів, а мені хочеться, щоб огляд був веселою історією, навіть якщо йдеться про таку серйозну проблему, як рак. Бо від цього залежить і настрій пацієнта щодо лікування, і те, наскільки швидко ми зможемо вирішити проблему", - каже медик.

За його словами, жінки часто бояться візиту до онколога, саме тому Варшавськи вирішив оглянути пацієнтів безкоштовно в Центральному парку Нью-Йорка.

Його вірусне відео про безкоштовний огляд грудей набрало майже півмільйона переглядів за кілька днів.

"Тільки за ранок ми в цьому наметику зібрали 15 тисяч доларів на дослідження та лікування раку", - розповів він.


Допомагати лікарю взявся керівник великої фінансової компанії Стівен Сіммонс. Він, зазвичай серйозний бізнесмен у строгому дорогому костюмі, епатував публіку рожевою спідницею.

"Я вбрався так, бо це було умовою парі з моїми співробітниками – я приходжу і Централ-парк у спідниці, а вони жертвують по 1000 доларів на дослідження раку грудей", - пояснив учасник акції. Організатор фонду боротьби з раком має особисту історію – її сестра померла від цієї хвороби.

Тепер Ненсі Брінкер – одна з найвпливовіших жінок США. Вона присвятила 30 років життя, аби слово "груди" прижилося в американській пресі, а люди охочіше жертвували гроші на дослідження недуги.

"У 1980-ті ані на телебаченні, ані в газеті, ані в модному журналі ви не моглі почути слова "груди". Це було непристойно. І я зрозуміла, що єдиний шлях подолати це – зробити рак грудей проблемою кожного, кричати про це на кожному кроці", - зізнається вона.

Зусилля активістів були винагороджені. Разом вони зібрали в Нью-Йорку на лікування раку грудей 5 мільйонів доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найсексуальніший лікар Америки влаштував оригінальну акцію в Нью-Йорку. ВІДЕО
14 вересень, 2016, 03:19