Киянин щодня прибирає столицю з пакетом для сміття. ФОТО

Киянин щодня прибирає столицю з пакетом для сміття. ФОТО
Київський журналіст Кім Снєгірьов втомився спостерігати засмічені вулиці нашого міста і вирішив почати нову ініціативу – KeepTownClean.com.

Про це пише dreamkyiv.com.

Проект переслідує дві мети: по-перше – мотивувати киян доглядати за своїм містом, по-друге – розповісти іноземцям більше про Україну, Київ, про наших небайдужих людей і ефектну архітектуру. Щоб сприяти реалізації першої ідеї, Кім щодня бере пакет для сміття і йде прибирати вулиці. Зараз городянин шукає однодумців.


"Одним з основних завдань сайту KeepTownClean.com вважаю створення контенту англійською мовою, який би демонстрував, що в Україні живуть нормальні люди з нормальними цінностями. Зараз це в значній мірі сайт про Київ, але у фокусі – прибирання. Сподіваюся, мені вдається показувати, що в місті є симпатична природа, незвичайні будівлі і люди, яким не байдуже, як все це виглядає", – говорить Кім Снєгірьов, засновник ініціативи KeepTownClean.com.

"Іншим важливим завданням сайту є цілком щира спроба зробити Київ чистішим. Адже, треба визнати, у нас з цим серйозні проблеми. Ми всі мріємо про якусь нову, іншу країну, але ці мрії виглядають дещо пародійно, коли у нас купи сміття під ногами.

Тобто я – хоча б і дуже хотів – не можу побороти корупцію в прокуратурі, але вийти на вулицю і прибрати там сміття мені абсолютно під силу", – додає він.

Хлопець не є користувачем соціальних мереж, тому він був би радий, якби хтось допомагав йому представляти KeepTownClean в Facebook, Twitter. "Зв'язатися зі мною по будь-яких питань можна мейлу [email protected]", – зазначив Кім.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побільше такіх людей в Луцьку
Відповісти
Останні новини
Киянин щодня прибирає столицю з пакетом для сміття. ФОТО
14 вересень, 2016, 06:28