Хочуть заборонити водіям залишати авто без дозволу поліцейського. ЗАКОНОПРОЕКТ

Хочуть заборонити водіям залишати авто без дозволу поліцейського. ЗАКОНОПРОЕКТ
Національна поліція України спільно з Міністерством внутрішніх справ готує зміни до закону України про Національну поліції.

Про це повідомила глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе під час брифінгу у вівторок, 27 вересня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми підготували цілий ряд змін в закон про Нацполіціі і я дуже сподіваюся, що Верхова Рада проголосує", - сказала Деканоїдзе.

Деконоідзе зазначила, що такий крок необхідний для того, щоб побудувати правову державу.

"Змінимо законодавство - зміниться інструкція (реагування поліцейського - ред.). Одна зі змін, яке я буду вимагати - це, щоб людина не мала права виходити з машини ... якщо ми не посилимо закон проти хуліганів і "тітушок", ми від них ніколи не позбудемося", - уточнила Деканоїдзе.

Деканоїдзе також обурилася тим фактом, що затримані і нападники на поліцейських виходять через суд.

"Законодавчі зміни будуть суворими", - резюмувала Деканоїдзе.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за кордоном такі правила існують з давніх давен
Відповісти
що, почалась політична гонка? от депутати не проголосують у ВР за "сироваті" зміни, так і почнуть шапками махати, нас не чують, ми реХформували, кругом зрада....
Відповісти
А що буде, якщо водій забув, або навіть свідомо не залишився в машині, а вийшов із неї? Одразу йомукулю в лоб? Деякій час це попрацює, а потім наші водії просто почнуть уже цілком свідомо виходити із машини, але вже тримаючи в руці пістолет з досланим у патронник патроном. А далі - кому як повезе, і не факт, що наші нові селфійні поліцаї виявляться кращими стрільцями! Майданута влада під прикриттям боротьби із злочинністю заганяє нас в такий тоталітаризм, таку поліцейську державу, яку навіть більшовики побудувати не змогли.
Відповісти
Тільки початок
Відповісти
якщо ці нововведення є ознаками тоталітарної держави - то вся Європа і Пн. Америка фашисти?
Відповісти
Кращеб вивчили діючі закони і дотримувались їх а не нові пропихали, від того, що полішуку в засмальцованій формі і в кросовках дадуть більше влади в голові логіки і розому не прибавиться, кожний неук буде мені вказувати сидіти!, стояти!, лежати! це мені приниження я порушу сплачу штраф а слухати бекання і мекання не маю бажання
Відповісти
Дайте цим грузинам по міліону баксів і хай валять на історичну батьківщину це буде дешевше ніж терпіти їхні реформи на нашій спині.
Відповісти
а нафіга взагалі виходити з машини, ніколи не виходив і не збираюсь це моє право.
Відповісти
йде до того, що нас і тебе в правах обмежать і будеш виконувати бажання селфімена
Відповісти
та вгамуйся вже, скоро буде донабір - спробуєш ще раз, хватить горланити, бо горло простудиш...
Відповісти
За моє горло не переживай то не крик горлом а крик душі, буде донабір добють пріуси і авто пересічних громадян, нова хвиля юридично безграмотних клоунів але дуже дорогих для бюджету
Відповісти
в с.Сокиричі щороку випускали до 300 працівників міліції, яким напротязі шістьох місяців взагалі нічого в голову не вбивали... тоді галасу не підіймали... Звісно поліції дали мало часу, але говорити що вони юридично безграмотні - це не пристойно, можна тоді сказати, що кожен зупинений водій - випускник юр. факультету Гарварда..
Відповісти
Брєд !!! Дибіли....
Відповісти
Останні новини
Хочуть заборонити водіям залишати авто без дозволу поліцейського. ЗАКОНОПРОЕКТ
27 вересень, 2016, 19:28