У Володимирі-Волинському - чергове судове засідання у справі 51-ї бригади

У Володимирі-Волинському - чергове судове засідання у справі 51-ї бригади
У Володимир-Волинському міському суді будуть розглядати справу бійців 51-ої бригади Олександра Корецького і Олександра Хваса.

Про це у Фейсбук повідомив адвокат Василь Нагорний.

"Завтра. 04.10.2017 року 9, 10 год. Володимир. Суд. Два засідання по кримінальним провадженням "Військова прокуратура проти бійців 51 бригади Саши Корецького і Саши Хваса" ... Хто ще не бачив шоу: "Держава судить захисників держави" або кому потрібно у Володимир - зголошуйтесь!!!

Нагадаю суть "злочинів": Все теж саме СЗЧ.

Хвас Олександр, командир гармати. Коли росіяни наступали під Іловайськом, командир поїхав додому у відпустку, Саша виводив колону техніки. Самовільно не відлучався з частини, лише на день -два, з дозволу командирів, бо дружина захворіла на важку хворобу, що призвела до інвалідності.

Корецький Олександр . Поранений 26 серпня 2014 року, Іловайськ. Лікувався самотужки, бо його не прийняли в Луцькому госпіталі на лікування, а тому змушений був час від часу відлучатись з частини з усного дозволу командирів.

P.S. Я, як і кожен мужчина, дорожу cвоїм словом. Певен, що Юрій Луценко теж. За вказівкою Генпрокурора ці справи теж вже мали бути давно закриті, але військова прокуратура або не дотримується вимог ст.15 ЗУ «Про прокуратуру», або вийшла з під контролю", - йдеться в дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському - чергове судове засідання у справі 51-ї бригади
03 жовтень, 2016, 12:27