Голову Княгининівської сільської ради ігнорує районна влада

Голову Княгининівської сільської ради ігнорує районна влада
Голова Княгининівської сільської ради Олена Твердохліб (на фото) стверджує, що районна влада ігнорує усі її звернення щодо виділення коштів з районного бюджету на потреби села.

Зокрема, йдеться про фінансування будівництва очисних споруд в Княгининінку.

Про це сьогодні вона розповіла під час сьогоднішнього засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

«Я чекаю в коридорі по три години, а мене так і не приймають. Просила гроші на одну дорогу, виділили на іншу. Я б до вас не зверталася, але в мене просто немає часу. Очисні споруди треба зробити до кінця року», - зазначила Олена Твердохліб.

Зазначимо, що раніше цю сільську раду очолював нинішній голова Луцької РДА Ігор Ярмольський.

Голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що в Луцькому районному бюджеті є гроші.

«На депозитах Луцького району лежить 36 мільйонів гривень. Щомісяця вони заробляють відсотками 4 мільйони. У вас по сільській раді теж є перевиконання бюджету понад 3 мільйони. І ви ще просите в області гроші»? – дивувався губернатор.

«З цих трьох мільйонів ми півтора виділили на будівництво нового водопроводу в селі Зміїнець. Його потрібно добудувати теж до кінця року, бо його просто не запустять,бо він має бути повністю закільцьований. Також ми зробили за 700 тисяч освітлення вулиць. Решта – пішла на документацію. На сам насос ми маємо гроші. Нам треба лише 400 тисяч», - розповіла головиха.

Члени комісії вирішили звернутися до депутатів районної ради з листами зверненнями аби виділили гроші Княгининівській сільській раді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тО НА РАХУНКУ МАЮТЬ 35 МЛН А ЗА ДОРОГУ ЯКУ ЗРОБИЛИ ПО ВУЛ ХМЕЛЬНИУЬКОГО С. ЗМІІНЕЦЬ ТРЕБУЮТЬ ЗДАТИ ГРОШІ ПО 4 ТИСЯЧІ ПРОКУРАТУРА ОТ ВАМ І НОВА ЛАНКА РОБОТИ. БУДЕМ СЛІДКУВАТИ ЗА РОЗСЛІДУВАННЯМ.
Відповісти
Останні новини
Голову Княгининівської сільської ради ігнорує районна влада
05 жовтень, 2016, 17:37