Луцькі школярі вибороли першість на Чемпіонаті України з картингу

Луцькі школярі вибороли першість на Чемпіонаті України з картингу
З 30 вересня по 02 жовтня 2016 року у с. Чайка Києво-Святошинського р-ну Київської області відбувся Фінал чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді.

Програмою змагань передбачалося: особисто-командна першість у швидкісному маневруванні та у шосейно-кільцевих перегонах у класах: «Піонер-Н-міні», «Піонер-Н», «Піонер-Б», «Кадет», «Популярний-юнаки», «Популярний», – про це йдеться на офіційному сайті Луцької міської ради.

Пишаємося, що серед 14 команд-учасниць із різних областей, міст України, із суттєвою перевагою за сумою очок у командному заліку, саме наша команда із 7 вправних картингістів (вихованців гуртка «Юний картингіст» Луцького міського Центру науково-технічнох творчості учнівської молоді) на чолі із керівником команди – фанатом своєї справи – Ковальчуком Сергієм Ігоровичем виборола абсолютну перемогу.

Склад команди юних пілотів: Матіців Жан (учень 3-А класу ЗОШ №9 міста Стрий), Гашимов Роман (учень 3-В класу Луцького НВК ЗОШ І-ІІ ступенів №10-професійний ліцей), Шевчук Станіслав (учень 8-А класу Луцького НВК №9), Потапчук Олександр (учень 5-В класу Луцького НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №22-ліцей), Черніков Антон (учень 9-А класу Луцької спеціалізованої І-ІІІ ступенів №5), Бондарук Дмитро (вихованець гуртка «Юний картингіст»), Ярмолюк Артем (вихованець гуртка «Юний картингіст»).

Матіців Жан – ІІ місце у абсолютному особистому заліку (клас «Піонер-Н-міні»);

І місце у шосейно-кільцевих перегонах (клас «Піонер-Н-міні»);

ІІ місце у швидкісному маневруванні (клас «Піонер-Н-міні»);

ІІІ місце у швидкісному маневруванні (клас «Піонер-Б»).

Нагороджений дипломом Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за зайняте ІІ місце у фіналі чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді у класі картів «Піонер-Н-міні».

Гашимов Роман – І місце у абсолютному особистому заліку (клас«Піонер-Н-міні»);

ІІ місце у шосейно-кільцевих перегонах (клас «Піонер-Н-міні»);

І місце у швидкісному маневруванні (клас «Піонер-Н-міні»).

Нагороджений дипломом Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за зайняте І місце у фіналі чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді у класі картів «Піонер-Н-міні».

Шевчук Станіслав – ІІ місце у абсолютному особистому заліку (клас «Піонер-Н»);

І місце у шосейно-кільцевих перегонах (клас «Піонер-Н»);

ІV місце у швидкісному маневруванні (клас «Піонер-Н»).

Нагороджений дипломом Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за зайняте ІІ місце у фіналі чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді у класі картів «Піонер-Н».

Потапчук Олександр – І місце у абсолютному особистому заліку (клас «Піонер-Н»);

ІІ місце у шосейно-кільцевих перегонах (клас «Піонер-Н»);

ІІ місце у швидкісному маневруванні (клас «Піонер-Н»);

І місце у абсолютному особистому заліку (клас «Піонер-Б»);

І місце у шосейно-кільцевих перегонах (клас «Піонер-Б»);

ІІ місце у швидкісному маневруванні (клас «Піонер-Б»).

Нагороджений дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за зайняте І місце у фіналі чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді у класах картів «Піонер-Н» та «Піонер-Б».

Черніков Антон – ІІ місце у абсолютному особистому заліку (клас «Кадет»);

ІІІ місце у шосейно-кільцевих перегонах (клас «Кадет»);

ІІІ місце у швидкісному маневруванні (клас «Кадет»).

Нагороджений дипломом Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за зайняте ІІ місце у фіналі чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді у класі картів «Кадет».

За результатами змагань тренер із командою абсолютних переможців (І місце у командному заліку шосейно-кільцевих перегонів (449 очок), ІІ місце у командному заліку з швидкісного маневрування (342 очка), І місце у абсолютному заліку (791 очко)) були нагороджені дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Грамотами Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України за підготовку команди переможців та зайняте І місце у Фіналі чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.