Підвищення пенсійного віку піде на користь українцям, - міністр

Підвищення пенсійного віку піде на користь українцям, - міністр
Проведення земельної реформи, а також зміни в пенсійній системі не є односторонньою вимогою МВФ у рамках програми кредитування, це є внутрішньою потребою України для того, щоб підвищити ефективність у цих сферах.

Такий коментар дав журналістам Міністр фінансів України Олександр Данилюк, - передає Укрінформ.

"У нас є чітке розуміння, що зараз необхідно проводити земельну реформу для того, щоб дати поштовх розвитку економіки", - зауважив глава мінфіну.

Він підкреслив, що українці просто не можуть собі дозволити жити за старими правилами. "Нам треба підвищувати ефективність сільськогосподарського сектору, залучати інвестиції. А для цього потрібно провести земельну реформу, вона є важливою", - наголосив Данилюк.

Що стосується пенсійної реформи, міністр назвав це "необхідністю".

"Я вважаю, все, що буде зроблено, піде на користь людям. Це треба розуміти. Ми як уряд, в принципі, прийшли, щоб працювати на людей", - підкреслив чиновник.

За його словами, нинішня пенсійна система України потребує стабілізації. "Не хочу посилатися на МВФ – це просто об'єктивно необхідно зробити, бо люди мають отримувати гідні пенсії через рік, через два або три. Це наше зобов'язання", - зазначив міністр.

Що ж до розмов про підвищення пенсійного віку, Данилюк зауважив, що МВФ не нав'язує якихось обмежень. "У Фонді чекають нашого бачення, і ми зараз його формуємо", - сказав він.

Міністр підкреслив, що зараз майже в кожній країні піднімається пенсійний вік, що відображає демографічні зміни. "Така потреба є і в Україні. Коли і на скільки – це вже інше питання, тому що наша пенсійна система має інші проблеми, крім пенсійного віку. І треба комплексно їх вирішувати", - підсумував міністр фінансів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми, звичайно, продовжуємо залишатися моторошними невиправними совками. З цими нашими «заслужено-народними артистами», з нікчемними збоченими науковими званнями, жалюгідними професійними святами, роздачею брязкалець із приводу і без (особливо – звання Герой «із нагоди ювілею») і багатьом іншим. Але головне – з ублюдочним совковим мораторієм на продаж землі і такими ж мерзенними патерналістськими аргументами на користь цього збочення.

Уряд канючить гроші по всьому світу, сидячи на ресурсі вартістю у трильйони. Могли б побудувати дороги, переобладнати енергетику, запустити бізнес, давши підприємцям дешеві кредити (в тому числі, фермерам).

А ми тільки потураємо ляшкоюлям і їх дебільному електорату, не здогадуючись, що земля і після продажу українською бути не перестане, а лише почне давати більше хліба, молока і податків.
Відповісти
А нормальну сільськогосподарську біржу слабо створити для початку щоб селянин міг нормально продати вирощениу продукцію чи хочете щоб земля як і заводи побудовані батьками і дідами зосередилась в руках кількох родин злодіїв
Відповісти
Вже дістали своїми мораторіями!!Переоформити потягнуло багато грошей.СВК давало за оренду землі зерно.Потрібно було мішки,нймати авто і шукати куда продати це зерно.Це нормально???
Відповісти
ми ж не "ефективні власники"! І буде: "Куди не глянь - земелька не наша, ходити не смій!"
Відповісти
Во даёт!!!!
Відповісти
Владі вигідно ,щоб пенсіонери виздихали і чим скоріше тим краще ,а вся нечисть буде далі брати кредити і розкошувати .Чим коращий Порошенко від Януковича ,або Гройсман ,заєць від Азарова ,одна і та сама банда злодіів .
Відповісти
Ти колишніх з теперішнім не рівня й бо ті були людьми а ці криваві наволоч
Відповісти
Останні новини
Підвищення пенсійного віку піде на користь українцям, - міністр
09 жовтень, 2016, 01:17