Нoвий пoсoл ЄС нaзвaв головні реформи для України

Нoвий пoсoл ЄС нaзвaв головні реформи для України
Українській владі потрібно зосередити свої зусилля на проведенні структурних реформ.

Про це сказав на першій прес-конференції новий керівник Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі, - повідомляє Телеграф.

"Варто працювати над структурними реформи, починаючи з реформи пенсійної системи, яка, на думку більшості спостерігачів, не є достатньо життєздатною і стійкою. Також необхідно поліпшити управління державними підприємствами", - сказав Мінгареллі.

Крім того, влада повинна підготувати основу для відкритої і прозорої приватизації. У сільськогосподарській галузі, де Україна має великий потенціал, варто попрацювати над питаннями приватизації та реструктуризації земельних відносин.

Необхідно також завершити очищення банківської системи. Тут є значні результати, але залишається дуже багато роботи у фінансовій та банківській сфері, зазначив посол ЄС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а наші гройсмани з вальцманами цього не знають!
Відповісти
Нафіга нам Ваші транші і Ваші цінні вказівки як жити ... Наша країна і наші землі, квартири і будинки... і наші співвічизники... Простому народу з тих кредитів МВФ і США нічого не перепадає !!! В нас свої землі і свої правила, Закони і держави і Закони церковні ... Не давайте бабла, бо його злодійська і бандитська влада накраде і до вас втіче жити і вчитися і лікуватися з своїми родичами гарбузовими
Відповісти
Останні новини
Нoвий пoсoл ЄС нaзвaв головні реформи для України
11 жовтень, 2016, 01:14