Волинські атошники не хочуть їхати в санаторій

Волинські атошники не хочуть їхати в санаторій
У 2016 році 16 демобілізованих пройшли санаторно-курортне лікування.

Про це повідомив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко у четвер, 13 жовтня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, - пише VIP.

У звіті Програми 2016 року, що спрямована на захист та допомогу сім’ям мобілізованих, заступник мера виокремив і питання, що стосується санаторно-курортного лікування. «Цього року у санаторії пройшли лікування 16 чоловіків, у 2015 році – їх було 26», – сказав Григоренко.

Однак депутатів збентежив цей факт. Адже путівки були, але виходить, що вони не використанні. Утім членів комісії запевнили, що, на жаль, чоловіки самі відмовляються від путівок, що їм пропонують. Основними причинами відмовили частіше всього були: «бо щойно повернулися, давно не бачили свої рідних», «офіційно працевлаштований» та інші.

«Щоб уникнути подібних ситуацій у 2017 році, до Програми плануємо внести зміни, щоб скористатися санаторно-курортним лікування міг не лише батько, а й вся його сім’я», – підсумував Григоренко.

Зауважимо, що бійці можуть оздоровитися двічі – просто в санаторії та пройти психологічну реабілітацію. Зрозуміло, що це можна зробити і за один раз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські атошники не хочуть їхати в санаторій
13 жовтень, 2016, 12:45