Нововолинські гірники перекриють Ягодин

Нововолинські гірники перекриють Ягодин
Працівники шахти №10 “Нововолинська” 27-го жовтня будуть проводити акцію протесту на міжнародній трасі біля митного переходу Ягодин.

Про це повідомив голова голова Нововолинського осередку НГПУ Сергій Демченко, - пише Буг.

Таке рішення вугільники прийняли під час зборів 24-го жовтня, на яких були присутні члени профспілок, адміністрація копальні, працівники підприємства.

Інформацію підтвердив голова “незалежників” шахти №10 Василь Прадід. Шахтарі конкретизували свої наміри, тепер шукають транспорт, гроші, складають списки людей, які поїдуть.

Основна причина акції – невиплата заробітної плати за серпень-жовтень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому тут Ягодин? при чому тут прості люди? їдьте в Київ і там протестуйте, не ми ж вам гроші винні,а міністерство... задовбали вже,чуть що, вони дороги перекривають. Якщо мене щось буде невлаштовувати, мені в Нововолинськ їхати,шахту пікетувати?
Відповісти
якщо тобі не платять півроку я б подивився як ти дурінь і за шо в київ поїдеш. Все правильно хлопці роблять, я б на їх місці взагалі за вила взявся...скільки можна з людей знущатись
Відповісти
перекриваючи дороги, вони створюють проблеми ПРОСТИМ людям, таким же як і вони. Я, щиро їм співчуваю, але перекрити дороги, створити проблеми іншим - це не вихід, цю акцію - в Києві не помітять, а от люди - будуть злитись і може дійти до конфлікту.
Відповісти
Навіщо далеко їхати,до Київа.Нехай починають з Волиньвугілля.Була озвучена цифра скільки вкрали за пару останніх років:майже 50000000 грн.Нехай тепер поділяться з роботягами.Ще з часів Кучми в шахту N10 закопують мільйони гривень.Цікаво було б почути,яка рентабельність цієї шахти.
Відповісти
може краще взяти пару коктелів і піти раду спалити? як ще привернути увагу?
Відповісти
а чого не Устилуг?! він ближче. Чи своїм з Новіка та Володимира западло не хочете робити, відігратись на чужих? Що за мода - перекривати? Адміністрацію перекривайте, це вони вам винні, а не ті хто в черзі на кордоні стоять!
Відповісти
на 100% ідіть до адміністрації.
Відповісти
Для чого іхати до Ягодина ,перекрийте Львівську трасу.
Відповісти