«Укрспирт» позиватиметься до ЗМІ через інформацію про затримання вантажу в Луцьку

«Укрспирт» позиватиметься до ЗМІ через інформацію про затримання вантажу в Луцьку
Представники ДП «Укрспирт» готують позови до суду на засоби масової інформації, які поширили інформацію про те, що спиртовмісна речовина, затриманий у Луцьку, нібито має відношення до Луцького МПД ДП «Укрспирт».

На підприємстві вважають, що поширення такої інформації – спланована кампанія проти нового керівництва. Про це повідомили 1 листопада під час прес-конференції.

Заступник директора ДП «Укрспирт» Ігор Ільчишин розповів, що випадок із затриманням невідомої речовини поблизу Луцького МДП мав резонанс. Проте вилучена рідина не має жодного відношення до підприємства. Попри це, деякі ЗМі поширили інформацію, нібито фура з спиртом виїхала з Луцького МДП.

Тож, керівник прес-служби ДП «Укрспирт» Олена Голубйовська зазначила, що підприємство готує позови до цих засобів масової інформації. Позови до окремих ресурсів вже готові. За словами Голубйовської, складність у тому, що деякі із цих сайтів зареєстровані за кордоном і фактично є фейковими.



У позовах підприємство вимагатиме спростувань поширеної інформації та публічних вибачень.

Ільчишин висловив припущення, що така «інформаційна кампанія» спрямована проти нового керівництва підприємства. Мовляв, ДП «Укрспирт» недавно змінили керівника, і не всі задоволені таким вибором, адже керівництво «взялося» за вирішення проблем.



«Деякі видання використало для кампанії проти нового керівництва ДП «Укрсприт», - зазначив Ільчшин. Нового керівника Олега Дрожжина призначили із міністерства, раніше він працював у банківській галузі. Відтак, за три місяці роботи вдалося збільшити обсяги виробництва та переглянути фінансовий план, який зі збитковості вийшов на прибуток. Окрім того, зростає кількість працюючих підрозділів.



Про випадок у Луцьку Ільчишин дізнався із ЗМІ, та його стурбувало, що він став частиною дискредитації нового керівництва. Мовляв, інформацію передрукували «сумнівні» ресурси. Тож заступник директора додав, що деякі МДП в Україні, які мали проблеми, не дуже задоволені новим керівником, тому налаштовують проти нього колективи.

Керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт» Денис Шмаров, додав, що його теж збентежила ситуація, адже затримання відбулося поблизу підприємства. Проте заводи планово зупиняли ще 13 жовтня на 3 дні, і у цей час там провели ревізію представники ДФС і порушень не було виявлено.

Окрім того, на підприємстві 24 години на добу перебуває представник ДФІ, який контролює в'їзд і виїзд автомобілів, наявність пломб тощо. У випадку порушень він сам би мав повідомити податковій поліції.

«У той день ми були законсервоавані»,- додав Шмаров. Оскільки підприємство розташоване на проїзній вулиці, то автівка могла потрапити у той район кількома шляхами.

До слова, найближчим часом на підприємствах планують встановити камери відеонагляду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні мої... Я Вам можу розказати про всі ті темні схеми на спиртзаводах... Читаю і смішно. ... вантажівка могла бути транзитною з будь-якої точки України... добре, що керівництво не сказало, що була вантажівка з Росії і до Білорусії.
Відповісти
про "всі ті схеми". Якщо знаєте...
Відповісти
Останні новини
«Укрспирт» позиватиметься до ЗМІ через інформацію про затримання вантажу в Луцьку
02 листопад, 2016, 14:21