На Волині затримали банду злодія в законі. ФОТО. ВІДЕО

На Волині затримали банду злодія в законі. ФОТО. ВІДЕО
У Любомлі затримали злодія в законі на прізвисько «Ротман» та членів його формування.

Операція відбулася в рамках кримінального провадження 2 листопада, ‒ повідомляє видання 0332.ua.

За неофіційною інформацією, зазначені особи намагалися впливати на працівників пункту перетину кордону «Ягодин» та місцевих «валютчиків».

З’ясовується інформація щодо причетності цих осіб до низки скоєних злочинів на території Волинського регіону, а також зв’язків «Ротмана» з представниками кримінального світу та спецслужбами Російської Федерації.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі грузини в Україні- це бандити, які здійснюють 99 розбійних нападів в Україні. Не працюють і не працювали в Україні(поля не орють, свиней не годують). Переховуються в Україні від свого кримінального минулого.
Відповісти
Таких потрібно ізолювати довічно.
А краще розстрілювати, працювати все одно не буде, кримінальні справи не покине ніколи.
Відповісти
Що за брєд, не має такого "вора в законє", це звичайна "сявка"-наркоман, а міліція (поліція) звітує про че ргову "перемогу"? Оце і є оголошене Шпигою "полювання на авторитетів"?
Відповісти
Звичайно що таких потрібно арештовувати, адже вплив на митницю і валютників мають мати прокурори і СБУшники, а не якісь там вори в законі.....
Відповісти
А на базарах в Луцьку хто цю сволоту кришує?
Відповісти
Усіх певно жаба душить, що Шпига їх затримав? Покажіть краще як можете АТО триндите язиками,херої діванні, хом'яки бойові
Відповісти
Який Шпига? Які мєнти? Нас взагалі Сбушники і прокурори затримували! ))) А зірки на колінах не мої- це падстава чістой води (фотошоп) і вухо мені ніхто не обрізав, нянічка в дитинстві відірвала!
Відповісти
Во дебилы. Задержание было 20 числа прошлого месяца.
Відповісти
Стара інфа. Але пройшла повз ЗМІ.
Відповісти
При чем тут грузины? Вообще не в тему коментарий. Ротман не грузин а украинец. Хотя судя по имени ты полюбом мусор галимый, а у мусоров мозгов что у курицы.
Відповісти
РОТМАН-жыл и вырос в г.Луцк.Торчек(наркоман)с 30-летним стажем!!!Кстати на видео он под кайфом.То,что он коронован-правда.Хотя,как правило,раньше "торчков" не короновали.Но это было тогда,когда соблюдались воровские понятия!!!Особой порядочностью он никогда не отличался.Половину уха отрезали в средине 90-х.,примерно(1993-1996гг.).
Відповісти
В то время он(ротман)отвечал за городской общак,который успешно просрал.Хотя ходили слухи,что его подставили.Но дыма без огня не бывает и лично я несказанно рад,что эту собаку таким образом пометили.А про нянечку в детстве пусть он теперь на лагере расскажет людям.Желаю этой мрази наихудших и, желательно,последних лет в его никчемной жизни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
у него все окэй.а тебя луцкий видимо злоба и зависть гложет.
Відповісти
Останні новини
На Волині затримали банду злодія в законі. ФОТО. ВІДЕО
03 листопад, 2016, 14:27