«Навіщо таким чином добивати нашу команду?» - Кварцяний

«Навіщо таким чином добивати нашу команду?» - Кварцяний
Головний тренер луцької "Волині" у своєму стилі розкритикував людей, які, на його думку, не дають розвиватися команді.

"Гру деформували деякі сили, які не можна назвати ні людськими, ні футбольними, ні професійними", - заявив наставник Волині на післяматчевій прес-конференції, відео якої опублікували на сторінці клубу в Facebook.

"До футболістів у мене претензій немає. Тому що ці сили, про яких говорив, принизили нас, але найбільше - себе. Якісь питання вирішували, чи як? Ми - що? Програли сьогодні, наступного разу виграємо", - сказав він, коментуючи поразку "Сталі".

"Навіщо таким чином добивати нашу команду? Трансфери не відкрили, зрозуміло, як ми до сезону готувалися ... А тут ще й мужики травмувалися. Герасим'юк, Діденко ніяк вилікується. Романюка виганяють - відразу червона".

"Ми хочемо грати в футбол, вчити молодих людей розвиватися. Вони можуть розчаруватися і кинути цей футбол. Я вимагаю одне, а ці інопланетяни - інше. Вони не живуть з нами одним футбольним життям. Запитав у них - ви кого-небудь тренували? Кажуть - ні. Приїхав такий ось десант ... Як я зараз можу щось сказати футболістам, що вони щось не так робили?".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усе правильно сказав Кварц. Суддівська банда рішає свої питання, а футбол їм до лампочки.
Відповісти
Які питання зараз у нашому футболі? :) Що Кварцяний ніколи свої прорахунки не визнає і в нього завжди хтось винний але не він - це факт!
Відповісти
Фанатік, перш ніж коментувати спробуй потренувати хоча б хлопців з двору.
Відповісти
Ваня - мова не про тренування, а про те, що Кварцяний вже віджив себе як тренер! Він ніколи за все життя не визнав своєї провини у жодному програшу команди!!! Йому завжди хтось винний, но тільки не він!!! Для любої команди завжди були випадки неадекватного суддівства, це не новина, а Кварцяний лише шукає привід свого нікчемного тренерства!!!
Відповісти
Останні новини
«Навіщо таким чином добивати нашу команду?» - Кварцяний
05 листопад, 2016, 01:25