У Луцьку ‒ пожежа в житловому будинку

У Луцьку ‒ пожежа в житловому будинку
У Луцьку на вулиці Стефаника горів житловий будинок.

Загорання трапилося 8 листопада на, ‒ повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Зокрема о 13:19 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Стефаника у Луцьку. О 13:28 до місця події прибули пожежники. О 13:40 вони локалізували горіння, а за дві хвилини ліквідували його остаточно. Вогонь устиг пошкодити внутрішнє оздоблення стіни та перекриття на незначній площі.

Крім того, у Нововолинську рятувальників викликали для гасіння стіжка соломи у приватному господарстві. Рятувальники оперативно ліквідували загорання та запобігли поширенню полум’я на суміжні будівлі. У результаті пожежі вогонь знищив півтонни соломи.

Увечері ще одна пожежа трапилася у селі Веснянка Ківерцівського району – вогонь охопив дерев’яну, обшиту металевим листом, господарську споруду. Очевидці помітили полум’я, що виривалося з-під покрівлі, і зателефонували на «101». О 23:05 до місця події прибули рятувальники з райцентру у складі двох відділень, їм на допомогу долучилися вогнеборці ДПРЧ-1 міста Луцька. Пожежу вдалося приборкати о 00:10. Вогонь знищив покрівлю, перекриття та пошкодив стіни, а також спопелив солому, що там зберігалася. За попередніми даними, усі пожежі трапилися через необережне поводження з вогнем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку ‒ пожежа в житловому будинку
09 листопад, 2016, 17:45