Замдиректор «Надра України» отримав 25 тисяч штрафу за хабар у 1,5 мільйони

Замдиректор «Надра України» отримав 25 тисяч штрафу за хабар у 1,5 мільйони
Топ-менеджер «Західукрекології» НАК «Надра України» отримав 25 тисяч гривень штрафу за хабар в 1,5 мільйони гривень, отриманий від фірми родича винниківського депутата.

Про це повідомляють Наші гроші.

Прокуратура уклала угоду про визнання винуватості зі спійманим на хабарі в 1,5 мільйони гривень замдиректора ДП «Західукрекологія» НАК «Надра України» Ігорем Михайловським, згідно з якою останній отримає 25 тисяч гривень штрафу.

Внесену за Михайловського заставу (131 тисяча гривень) суд повернув невідомому заставодавцеві. Про це свідчить вирок Галицького райсуду Львова від 1 листопада 2016 року.

Заступнику директора з геології та інвестиційної діяльності ДП «Західукрекологія» НАК «Надра України» Ігорю Михайловському інкримінували зловживання впливом (ч.2 ст. 369-2 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди).

Посадовця спіймали у його службовому кабінеті в момент отримання хабара розміром 1,5 мільйони гривень від представниці ПП «Новоком» 13 липня цього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це моя мрія так жити
Відповісти
Останні новини
Замдиректор «Надра України» отримав 25 тисяч штрафу за хабар у 1,5 мільйони
15 листопад, 2016, 02:45