Євген Ткачук: Мій номер доступний абсолютно всім

Євген Ткачук: Мій номер доступний абсолютно всім
Депутат Луцької міської ради Євген Ткачук каже, що ніколи не ховався й не уникав зустрічей із мешканцями округу, від якого обирався.

В інтерв'ю газеті "Волинь.Справедливість" обранець громади відзначив, що район ЛПЗ в обласному центрі якісно змінився за останні роки.

"Хочу зауважити, що це не лише моє досягнення, адже без підтримки інших депутатів та Луцького міського голови Миколи Романюка навряд чи мені б вдалося щось реалізувати. Окрім того, ми активно працюємо з депутатом Луцької міської ради Миколою Яручиком, якого обрали на сусідньому окрузі. Вже дві каденції ми спільно реалізовуємо різні проекти та відстоюємо інтереси жителів ЛПЗ", - мовив депутат.

"Однак я вважаю: якщо тебе обрали люди, то ти маєш відстоювати їх інтереси. Саме тому я ніколи не ховався й не уникав зустрічей із мешканцями. На території округу живу я з родиною, працює моє підприємство, мій номер мобільного доступний абсолютно всім.
Саме тому люди знають, як мене знайти, і йдуть із проханнями та ідеями. На окрузі є й школи та дитячі садочки, тому велику увагу приділяю їм. Уже сім років для найкращих учнів ми даємо стипендії, дарує екскурсійні тури для активних класів. Адже все, що ми робимо, перш за все має бути для дітей".

"Звичайно, проводимо ремонт дворових територій. Причому не лише доріг, а й тротуарів, аби мами з візочками могли комфортно гуляти. Взагалі ремонт дворів – це один з пріоритетів і Миколи Ярославовича (міський голова, – ред). Звісно, ми залучаємо й самих жителів, наприклад, до толок, прибираємо сквер «Дубки» та багато іншого. Тому ЛПЗ розвивається, і я дуже радий з цього приводу".

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А номер чомусь не вказали
Відповісти
ві дійсно багато зробив і не тільки для свого округу
Відповісти
він дійсно багато що зробив
Відповісти
Останні новини
Євген Ткачук: Мій номер доступний абсолютно всім
19 листопад, 2016, 01:19