Волинський активіст не вірить у «коротке замикання» в своїй машині

Волинський активіст не вірить у «коротке замикання» в своїй машині
Член громадської ради при Волинській ОДА Борис Дєчєв, JEEP Grand Cherokee якого згорів у ніч на 21 листопада в Луцьку, переконаний: це зроблено навмисно.

Деталі інциденту чоловік розповів у коментарі Конкуренту.

До слова, Борис Дєчєв також є головою ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» та заступником голови ГО «Безпека Волині». Чоловік зазначає, що приїхав на машині додому в п'ятницю увечері. З тих пір і до моменту загоряння він навіть не підходив до свого авто.

«У ніч з неділі на понеділок о 2:47 спрацювала сигналізація, поглянув у вікно і побачив, що в мене горить машина. Я одразу зателефонував пожежникам. Поки спустився вниз від квартири, пожежники вже під'їхали. Через 1,5 хвилини машину загасили», – розповідає Борис Дєчєв.

Він не погоджується з попередньою версією правоохоронців, буцімто трапилося коротке замикання.

«Пожежники кажуть, що якщо машина стояла з п'ятниці, то це 100% не коротке замикання. Авто в п'ятницю поставили, а через 2 дні у ній щось замкнуло…це маразм», – зауважує Дєчєв.

Борис Дєчєв припускає, що цей підпал адресували не йому, а його товаришу, який останнім часом їздив на автомобілі, голові громадської організації «Безпека Волині», айдарівцю з позивним «Малиш» Андрію Стасюку.

«Цією машиною більшість часу їздив мій друг. Я вперше виїхав на ній за останні півроку. Тут ще можливо, що не мені її палили», – зазначає активіст.

Кому потрібно було підпалювати його автомобіль, Борис Дєчєв не знає. «Нібито ні з ким не сварилися, останнім часом жодних конфліктів не було», – каже він.

Довідково:

Громадська організація «Спілка ветеранів бойових дій, ветеранів АТО та волонтерів «Безпека Волині» була зареєстрована в селі Зміїнець Луцького району на Волині наприкінці жовтня 2015 року.

Керівником організації вказаний Андрій Стасюк. З-поміж засновників, окрім Андрія Стасюка, є Василь Масовець, Віктор Петрушин, Сергій Лужецький та Юрій Гуртяк.

Цікаво, що на місяць раніше, 25 вересня 2015 року у селі Підгайці Луцького району було зареєстроване товариство з обмеженою відповідальністю з однойменною назвою «Безпека Волині».

Керівником цього підприємства з квітня 2016 року є постраждалий Борис Дєчєв. Засновників товариства зі статутним капіталом 1 тисяча гривень вказано троє: Борис Дєчев, Андрій Стасюк та Сергій Антропов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
меньше надо за рулем активисты
Відповісти
Останні новини
Волинський активіст не вірить у «коротке замикання» в своїй машині
22 листопад, 2016, 17:35
Розгром на Одеській митниці
22 листопад, 2016, 17:30