При поліції Волині створять «робочу групу» для співпраці з громадськістю

При поліції Волині створять «робочу групу» для співпраці з громадськістю
На Волині ініціювали створення робочої групи, до складу якої увійдуть представники інститутів громадянського суспільства та органів МВС.

25 листопада в залі колегії Головного управління Національної поліції у Волинській області відбувся круглий стіл за участю радника міністра внутрішніх справ, голови Громадської Ради МВС України Володимира Мартиненка, присвячений підвищенню ефективності співпраці інститутів громадянського суспільства із органами МВС, - повідомили у прес-службі поліції Волині.

У заході взяли участь т.в.о. начальника ГУНП в області Анатолій Петрушин, секретар Громадської ради при МВС України Олександр Скринський, представники обласних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України, Регіонального сервісного центру МВС та громадськості Волині.

У центрі уваги засідання були питання реформування підрозділів Національної поліції України та матеріально-технічного забезпечення правоохоронців. Після аналізу та обговорення стану та перспектив співпраці правоохоронців з громадськістю Володимир Мартиненко ініціював створення на Волині робочої групи, до складу якої увійдуть представники інститутів громадянського суспільства та органів МВС.

«Від кожного із нас залежить ефективність діяльності таких робочих груп. Очевидним є те, що діалог між органами МВС та громадськістю має бути дієвим та конструктивним», – зазначив Володимир Мартиненко.

Як повідомили під час засідання, до кінця цього тижня охочі долучитися до діяльності робочої групи можуть надіслати відповідні анкети та мотиваційні листи на наступну адресу: [email protected].

Під час круглого столу Володимир Мартиненко також анонсував зустріч у кінці листопада цього року Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з членами робочих груп Громадської ради при МВС .



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
При поліції Волині створять «робочу групу» для співпраці з громадськістю
25 листопад, 2016, 20:23