Депутат отримала «відписку» щодо сміттєзвалища в Брище

Депутат отримала «відписку» щодо сміттєзвалища в Брище
Депутат Рокинівської селищної ради Анна Войтюк отримала відповідь з Державної екологічної інспекції щодо незаконного будівництва сміттєспалювальної печі на полігоні у Брищі.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Отримала листа-відповідь з Державної екологічної інспекції. Правда не знаю на яке та чиє звернення, але отримала. Це, певно, після відповіді пана Ярмольського (в якій ми «отримали курс» теорії Земельного права) в додачу для подальшого вивчення теорії тепер вже Екологічного права», - написала Войтюк.

Депутат обрилася, що у відповіді установа подала інформацію, яка не належить до їхньої компетенції, зокрема про розпорядження голови Луцької РДА та, що ДАБІ зупинила будівельні роботи.

«Що мене вразило, так це опис ситуації щодо оренди земельної ділянки, з посиланням на те, що дана інформація отримана на круглому столі. Зазвичай подібні установи дають суху коротку відповідь, типу не належить до нашої компетенції та й усе. А тут розписали, одне одного виправдали та нам донесли…», - підкреслила Анна Войтюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є така категорія людей, яким ніколи не догодиш, то ви до неї відноситесь. Ті не так , а ті не правильно, а ті забагато написали. Врешті решт займіться сім'єю і дитиною (якщо є). ви ж жінка.
Відповісти
Останні новини
Депутат отримала «відписку» щодо сміттєзвалища в Брище
26 листопад, 2016, 01:02