Лучан запрошують на благодійний захід «Творчість заради життя»

Лучан запрошують на благодійний захід «Творчість заради життя»
У Луцьку 12 грудня 2016 року о 17:00 год. у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудеться щорічний благодійний захід в рамках проекту «Творчість заради життя».

Діти та молодь творчої студії Наталії Журавльової покажуть лучанам та гостям міста благодійну виставу «Аліса в Задзеркаллі» (поч. о 18:00 год.).

Відвідувачі матимуть змогу взяти участь у ярмарку «Тепла іграшка надії», організованому Благодійним Фондом «СТОПРАК», та у Марафоні написання листів в рамках глобальної та щорічної правозахисної кампанії AMNESTY international.

Нагадаємо, що благодійний проект «Творчість заради життя», який започатковано Волинською обласною бібліотекою для юнацтва, діє з 2013 року і спрямований на допомогу дітям-пацієнтам онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні.

Проект покликаний надати матеріальну, моральну і психологічну підтримку хворим дітям. До організації заходів долучається молодь, яка своєю творчістю допомагає тим, хто опинився на межі життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують на благодійний захід «Творчість заради життя»
08 грудень, 2016, 17:30