Перші заробітки луцьких депутатів: пекарі, вантажники, військові

Перші заробітки луцьких депутатів: пекарі, вантажники, військові
Більшість із представників депутатського корпусу Луцькради зараз люди успішні та заможні. Дехто навіть ходить на сесійні засідання із новенькими айфонами чи відмовляється від «бюджетних» планшетів.

Журналісти ВолиньPost поспілкувалися із обранцями лучан, аби з’ясувати, з чого усе починалося як вони заробили свої перші гроші, - йдеться в публікації "Пекли, носили, воювали: як заробили свої перші гроші депутати Луцькради".

Герой Майдану, а нині депутат міської ради від партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Артем Запотоцький свої перші гроші отримав ще радянськими рублями за допомогу дідусеві по господарству.

Очільник фракції «Солідарності» Блоку Петра Порошенка у міськраді Євгеній Ткачук пригадав, що отримував гроші за роботу ще у 12 років. Тоді він ходив у Липини у радгосп, де збирав черешні та малину.

Укропівець Сергій Шкода натомість розповів про свою першу «дорослу» роботу. Наприкінці 90-их доля завела його у військо. До цього Шкода 5 років навчався у військовому інституті сухопутних військ.

А от завжди усміхнений «порошенківець» Микола Яручик починав свій трудовий шлях на верстці газети у Волинській обласній друкарні.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як кому повезе. Але ог скільки дасть стільк й забере. треба це пам"ятати
Відповісти