На Волині чоловік вдарив ножем співмешканку

На Волині чоловік вдарив ножем співмешканку
У Маневицьому районі сварка завершилася різаниною.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрили кримінальне провадження, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Слідчі з’ясували, що 11 грудня близько 02:30 між 38-річним співмешканцем та постраждалою виник конфлікт. Після цього чоловік узяв кухонний ніж та поранив жінку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання щодо правопорушника запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші маневицькі менти ніколи не реагують на сімейні сварки точніше не приділяють уваги насиллю над жінками я неодноразово зверталась з заявами до міліція з тим що мій чоловік чинить в сімї яле реакція нульова лише насмішки цих правиків а хотілось щоб була якась реакція в бік захисту наш линдюк замість того щоб сунути свою лисину в газети кращеб відкрив центр для утримання таких насильників та примусовими роботами хачаб на 15 діб щоб сімя могла відпочити а їм це буде на користь відпочинуть дивани а цей непотріб відчує ціну грошей
Відповісти