В Укртрансбезпеці не підтвердили інформацію про водія-хама

В Укртрансбезпеці не підтвердили інформацію про водія-хама
В Укртрансбезпеці не підтвердили факту, що водій автобуса «Нововолинськ-Київ» вигнав з салону ветерана АТО.

Про це пише Буг.

Київське міжрегіональне управління Укртрансбезпеки надало відповідь добровольцю полку «Азов» Мирославу Никитюку на його повідомлення про інцидент. Нагадаємо, що Никитюк придбав у касі автостанції квиток до Володимира-Волинського на автобус зі сполученням Київ-Нововолинськ по пільгових тарифах. З його слів, водій автобуса не дозволив хлопцю скористатися цим білетом і вигнав пасажира із транспортного засобу.

«Зайшовши в автобус, який прямував з Нововолинська до Києва через Володимир-Волинський, «азовець» показав білет водієві. Водій автобуся АА4702НР почав хамити АТовцю. Після того, як водію показали УБД, він почав лаятися, обзивати «синком», «брехуном», казати «що він ніде не був і хай на себе подивиться, який з нього боєць», – повідомляли на сторінці у соціальній мережі «Азов» Нововолинськ.

На електронну адресу Мирослава Никитюка надійшла відповідь від Уктрансбезпеки на його скаргу на дії перевізника.

Як повідомляється у листі, факти, викладені у зверненні Никитюка, не підтвердились, проте було проведено роз’яснювальну роботу з водіями щодо неухильного дотримання вимог чинного законодавства та ввічливого ставлення до пасажирів.

Така відповідь Мирослава Никитюка не влаштовує. Він збирає докази та шукає свідків інциденту, що трапився на автостанції у Нововолинську.

Нагадаємо, що 26 листопада на сайті ОДА з’явилася інформація про те, що перевізника Новікова лишили ліцензії на перевезення на Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що що збере і навіть докаже. То все на совісті водія. Марно час не потрібно тратити є справи важливіші ніж якесь бидло-водій.
Відповісти
Останні новини
В Укртрансбезпеці не підтвердили інформацію про водія-хама
14 грудень, 2016, 16:28
У Луцьку розшукують злодія
14 грудень, 2016, 16:00