У Луцькраді повідомили, як покарають чиновницю

У Луцькраді повідомили, як покарають чиновницю
У Луцькій міській раді відповіли про подорож директора департаменту муніципальної поліції Юлії Сиротинської за кордон під час навчання.

Відтак, Сиротинській відтермінували присвоєння чергового рангу чиновника. Про це йдеться у відповіді Першого заступника міського голови Тараса Яковлева на депутатське звернення Павла Данильчука, - інформує прес-служба «Народного контролю».

Зазначимо, що Юлія Сиротинська під оплачуваної відпустки, у яку її відпустили задля навчання у Львівському відділенні академії державного управління, подорожувала за кордоном. Про випадок помітив і повідомив Павло Данильчук. Тож він звернувся за поясненнями до заступника міського голови.

Водночас Тарас Яковлев повідомив, що Сиротинська, згідно з наданим з нею поясненням, втратила довідку про участь у сесії слухача Львівського регіонального Державного управління Національної академії державного управління при Президентові України».

«За час перебування у додатковій відпустці у зв’язку із навчанням директору департаменту муніципальної поліції було виплачено 2654,15 грн. Відповідно до поданої нею заяви ці кошти будуть утримані із заробітної плати», - повідомляють у міській раді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
але й покарання..ще пальчиком помахати.
Відповісти
Бідненька Юля,як вона таке покарання перенесе,це ж інфаркт стопудовий.


























Відповісти
Вона втратила студенський, і вирішила поїхати закордон і відпочити за гроші платників податків, круто. Тільки незрозуміло чому її не звільнили, а просто забрали зарплату
Відповісти
Відшкодування даних коштів є незаконним. Повертати їх чи стягнути ЛМР не має права
Відповісти
це тільки вершинка айсбергу, кришує своїх друзів, їхні точки ніхто не трогає, вибиває їм нові місця та набиває кармани
Відповісти
Виходить що всі чиновники можуть обманути . Якщо їх хтось зловити то тоді З зарплати вирахують. Це абсурд ,тому і не дивно що нікого не садять і не звільняють. В Китаї за це її розстріляли ,а не ми ж в Європу ідем . Там можна людей обманювати і за їх рахунок іх ти відпочивати.
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді повідомили, як покарають чиновницю
19 грудень, 2016, 23:48