Заступник Романюка хоче подати в суд на Кабмін

Заступник Романюка хоче подати в суд на Кабмін
Оскільки держава не виділила близько 15 мільйонів гривень на компенсацію пільгових перевезень у тролейбусах для Луцького підприємства електротранспорту, можливий варіант подання у суд на Кабмін у 2017 році.

Про це заявив заступник міського голови Сергій Григоренко під час засідання «бюджетної» комісії міської ради у вівторок, 20 грудня.

За його словами, підприємство досі збиткове через те, що зросли тарифи на електроенергію, минулого року на 20-30% зросли зарплати, держава не компенсовує пільгові перевезення, а також досі «тягнуться» борги за минулі роки.

Також Григоренко нагадав, що наступного року в тролейбусах планують запроваджувати систему електронних валідаторів, які дозволять облікувати пільговиків і понизити коефіцієнт між пільговиками та «платниками». Нині він – на рівні 2,36, тобто, на одну людину, що платить в тролейбусах, припадає 2,37 людей, які не платять.

Натомість депутат Сергій Була вважає, що ця система буде неефективною, оскільки люди також можуть повертати квитки кондукторам. Сергій Григоренко нагадав, що місто Шепетівка подало в суд на Кабмін через відсутність компенсації перевезення пільговиків із держбюджету, також таке подання підтримала Асоціація міст України. Тому він буде переконувати Миколу Романюка у 2017 році також подати в суд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Заступник Романюка хоче подати в суд на Кабмін
20 грудень, 2016, 12:32