Нововолинська міськрада не хоче співпрацювати, - Гузь

Нововолинська міськрада не хоче співпрацювати, - Гузь
У нардепа Ігоря Гузя є проблеми у співпраці із Нововолинською міськрадою, бо вона «не зовсім правильно розставляє свої акценти».

Про це депутат розповів у інтерв’ю ВолиньPost.

«Гірша ситуація у Нововолинську, бо, на превеликий жаль, мерія не зовсім правильно розставляє свої акценти у співпраці із народним депутатом. Я вже наводив приклад: всюди в окрузі я домовився, направив відповідні листи, щоб встановити інформаційні стенди народного депутата, які інформують жителів про мою роботу. І це в межах чинного законодавства. В Нововолинську цього не дали зробити», - пояснює нардеп.

За його словами, також міськрада не дає можливості вручити подяки з нагоди професійних свят.

«Але я не схиляюся і не ходжу на поклони. Це моя позиція. Я готовий до діалогу, але на поклони ні до кого не ходжу. І в Нововолинську моя команда – це самостійні люди. І якщо мене не пускають у якийсь колектив (таке також буває), я іду звітувати перед людьми в двори Нововолинська. Не ініціюю загострення із міською владою, хоча я елементарно можу це зробити. Не знаю, як буде далі. Бо я намагаюся комунікувати із виборцями різними способами. Думаю, що і в Нововолинську ми спробуємо ситуацію виправити», - відзначає Ігор Гузь.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю ПОВНІСТЮ

При цьому депутат додав, що нормально співпрацює із усіма ОТГ округу, Іваничівською райрадою, РДА, Володими-Волинською міськрадою, райрадою та РДА, а також Любомльською міськрадою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нововолинська міськрада не хоче співпрацювати, - Гузь
22 грудень, 2016, 04:38