Заступник головного фіскала Волині накопичив десятки тисяч доларів

Заступник головного фіскала Волині накопичив десятки тисяч доларів
Чималі статки вказав у е-декларації перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Про це повідомило Громадське. Волинь.

Оприлюднення е-декларацій чиновників дуже схвилювало українське суспільство. Можливо, й тому, що люди мають звичку заглядати до чужої кишені. Але після оприлюднення статків посадовців стало очевидно, хто цим просто зловживає.

Віталій Чуй – перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Волинській області. У системі податкових органів Віталій Чуй – із 1993 року. За двадцять років роботи в інспекції рідного міста Рівне він із посади старшого податкового інспектора дослужився до першого заступника. У 2013 році податківця перевели на таку ж посаду в інспекцію Шевченківського району Києва, а вже через рік – також «першим замом» відправили на Волинь.

Посадовець проживає разом з дружиною, сином, а також батьками дружини у їхньому особняку.

Тесть, Віктор Клименко, має у власності земельну ділянку на 1000 метрів квадратних у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Теща, Валентина Клименко, є власницею просто величезного будинку площею майже 500 метрів квадратних, а також земельної ділянки на 2000 метрів квадратних у Рівному. Дружина Віталія Чуя Світлана володіє 1195 метрами квадратними рівненської землі. Але, вочевидь, цього замало, бо вона орендує ще 31,235 тисячі метрів квадратних у третьої особи – Петра Филимонюка. Також Світлана Чуй будує у Рівному будинок на 360 метрів квадратних.

Їздить Віталій Чуй на батьковому Мерседес-Бенц 2008 року випуску.

Теща і тесть Віталія Чуя є власниками 0, 25% акцій Укртелекому.

За рік на посаді першого заступника начальника ДФС України у Волинській області Віталій Чуй заробив 106,504 тисячі гривень, а це менше 9 тисяч гривень на місяць. Значно більше – 119,474 тисячі гривень – отримав у вигляді відсотків від вкладу в «ПриватБанку».

Дружина Світлана задекларувала досить скромну зарплату, але теж має чималі гроші за процентами.

На банківських рахунках у Віталія Чуя – 40 895 доларів, 100 000 гривень, у його дружини Світлани Чуй – 27 017 доларів, 10 008 євро, 150 000 у національній валюті. Син також має рахунок на 100 000 гривень, теща і тесть мають по 40 і 130 тисяч гривень відповідно.

Віталій Чуй є членом ГО «Асоціація платників податків». Нагадаємо, у липні цього року працівники податкової розносили підприємцям листи від Асоціації платників податків Волині з нагадуванням про сплату членських внесків. За зверненням підприємця було навіть ініційовано службове розслідування, яке проводило управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС. Розслідування не заперечило факту вручення таких листів податківцями, але корупції чи перевищення службових повноважень в таких діях не виявило.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пояснити може це ч..свої доходи документально,дружина,батьки,теща,інше не "конають".Якщо ні-на нари.Суди на жаль такі ж-замкнуте коло.Хто розірве...7,62...
Відповісти
уже з 7,62 розірвали державу в принципі... Це не вихід.
Відповісти
Срав він на вас товариш прокурор бо і ми такі самі
Відповісти
Останні новини
Заступник головного фіскала Волині накопичив десятки тисяч доларів
23 грудень, 2016, 17:57