Матч «Волинь»-«Металург» закінчився нічиєю. ФОТО

Матч «Волинь»-«Металург» закінчився нічиєю. ФОТО
Гра між луцькою командою «Волинь» та донецьким «Металургом» закінчилася мінімальною нічиєю - 1:1.

Матч відбувся 20 жовтня у Луцьку та стадіоні «Авангард».

Протягом гри «Волинь» володіла ініціативою та намагалася вести гру. Особливо це було видно під час другого тайму. Не зважаючи на це, перший гол забили «Волині» саме гості. У другому таймі на 81-й хвилині у другому таймі після призначеного суддею пенальті гол забив гравець «Металурга» Жуніор Мораес.

Після цього гравці команди східняків влаштували міні-танок, святкуючи перший м’яч. До них підключилися навіть запасні гравці. Втім радіти гостям довелося недовго.

За 30 секунд до кінця матчу на додаткових хвилинах після удару Еріка Бікфалві м’яч у ворота «Металурга» добив Душан Савіч. Цікаво, що тренер «Волині» Анатолій Дем’яненко випустив Савіча на поле за кілька хвилин до кінця матчу.

Вболівальники щедро оцінили кінцівку матчу оплесками і радісними вигуками. Додамо, що на трибунах «Волині» під час матчу вболівальники розгорнули плакат «Свободу Павличенку». Так вболівальники висловили підтримку сім’ї київського вболівальника, якому разом з батьком інкримінують вбивство судді. На думку Павличенків, рішення несправедливе.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Матч «Волинь»-«Металург» закінчився нічиєю. ФОТО
20 жовтень, 2012, 19:33