Відомо, коли поховають Героя Богдана Корнелюка

Відомо, коли поховають Героя Богдана Корнелюка
15-го січня у Нововолинськ зі Станиці Луганської привезли тіло загиблого воїна АТО Богдана Корнелюка, який під час виконання службових обов’язків на Сході отримав кульове поранення.

Нагадаємо, що хлопець пішов у вічність у ніч із 11-го на 12-те січня, отримавши смертельне поранення від кулі снайпера. Він розпочав службу за контрактом 3-го квітня 2016 року. Як відомо у Богдана є лише батько, мама померла три роки тому, - пише БУГ.

Зустріти загиблого біля в’їзду у Нововолинськ зібралися його близькі люди, друзі, учасники АТО разом із військовим комісаром Олександром Плужником, місцеві активісти, депутати Нововолинської міськради Володимир Шаповал, Віктор Ромашевський , голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук.

Зустріти та вшанувати пам’ять Богдана Корнелюка не прийшли представники Нововолинської міської ради.

Зі Станиці Луганської тіло бійця супроводжував волонтер Валерій Курстак.

Богдана провезли по рідному місту в супроводі поліції, колони автомобілів нововолинських активістів, учасників АТО та небайдужих громадян. Автівки зупинились на вулиці Нововолинській, де мешкав хлопець, сюди прийшли охочі попрощатися з загиблим та сказати на його честь декілька слів.

Покійний проведе ніч в Низкиницькому Успенському монастирі. За попередніми даними похорон відбудеться завтра, 16-го січня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомо, коли поховають Героя Богдана Корнелюка
15 січень, 2017, 22:07