Вбивці за кермом: у Луцьку за ніч затримали 4 нетверезих водіїв

Вбивці за кермом: у Луцьку за ніч затримали 4 нетверезих водіїв
Чотирьох водіїв, які перебували за кермом напідпитку, затримали патрульні поліцейські цієї ночі.

Про це повідомлять у прес-службі правоохоронців.

Першого водія виявили близько 22 години на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне. Під час спілкування патрульні помітили ознаки сп'яніння у чоловіка, той поводився агресивно, намагався поїхати з місця події в момент, коли інспектор хотів його відсторонити від керування. Рух йому вдалось продовжити, однак за лічені хвилини особу знову затримали, доставили в Локачинську районну лікарню, де провели огляд на стан сп’яніння, що й підтвердив висновок медиків.

На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування в нетверезому стані), ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівнику поліції), винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керував без належних документів). Також слідчий відібрав заяву у патрульного поліцейського, якого зачепило автомобілем, тож порушнику ще може загрожувати кримінал за опір працівнику поліції (ст. 342 КК).

Інших трьох водіїв інспектори виявили у Луцьку. І якщо двоє з них співпрацювали з правоохоронцями, то водій, якого виявили на вулиці Рівненській, хотів втекти. Так, патрулюючи вулицею Рівненською, інспектори помітили транспортний засіб, який кілька днів тому був в орієнтуванні. Автомобіль зупинили, у водія помітили ознаки сп’яніння. Однак той почав утікати з місця події, забіг всередину автозаправки, де його захищала «група підтримки», потім вибіг на вулицю, не реагуючи на законні вимоги полісменів.

За кілька десятків метрів його затримали (на відео). Стан сп’яніння підтвердився (0, 49 проміле), тож на водія склали два протоколи: за керування напідпитку і за злісну непокору поліцейським.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вбивці за кермом: у Луцьку за ніч затримали 4 нетверезих водіїв
20 січень, 2017, 12:28