У Луцьку просять «докинути» 650 тисяч на Стир

У Луцьку просять «докинути» 650 тисяч на Стир
У планах розчищення русла річки Стир у межах Луцька розглядають можливість очищення водосховища та поглиблення русла, тож обсяг передбачених коштів просять збільшити до мільйона гривень.

Про це стало відомо 23 січня під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Начальник управління екології міськради Анатолій Гламазда нагадав, що минулого року на очищення русла річки Стир виділили 350 тисяч гривень, але такого пункту в «екологічний» програмі не було, тому й необхідне внесення змін.

Проте йшлося лише про очищення річки до мосту на Рованцях. Насправді необхідне дослідження й за цими межами. Також Гламазда розповів, що обговорювалася й можливість поглиблення річки, розчищення водосховища тощо.

Тож, для створення проектно-кошторисної документації та проведення робіт необхідні додаткові кошти. Він запропонував збільшити суму до мільйона гривень.

Депутати підтримали пропозицію щодо внесення змін до програми та запропонують розглянути такі зміни під час сесії міськради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мусово пароми облаштувати там де нема мостів.
Відповісти
Докинути та виділити...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять «докинути» 650 тисяч на Стир
23 січень, 2017, 12:16