У Луцькраді не підтримали ще одного члена виконкому від ОСББ

У Луцькраді не підтримали ще одного члена виконкому від ОСББ
Членом виконкому Луцької міської ради міг стати представник ГО «Рада голів правлінь ОСББ міста Луцька» Валерій Корпач, проте таку пропозицію не підтримала більшість депутатів.

Рішення прийняли під час сесії міської ради у середу, 25 січня.

Як розповів депутат міської ради Петро Бойко, до громадської організації входить понад 60 ОСББ, а сам Корпач очолює ОСББ на Карпенка-Карого,9. Також Бойко відзначив, що це спілка ОСББ, яка є найбільшою в місті.

Проте депутати Сергій Була, Костянтин Петрочук та Микола Федік не підтримали таке рішення у виступах, адже у виконкомі вже є представник зі сфери ОСББ – Роман Бондарук. Вони вважають, що представникам ОСББ потрібно спочатку розібратися між собою, адже в Луцьку є щонайменше дві великі асоціації.

А Тарас Шляхтич та Євген Ткачук вважають, що варто розглянути можливість заміни Бондарука, якщо він справді не влаштовує представників ОСББ, але не «роздувати» штат виконкому.

Натомість Павло Данильчук висловився за внесення Корпача і нагадав про іншу колізію виконкому: за традицією, туди включають начальника міськвідділу поліції, але нині екс-очільник Ігор Муковоз досі не замінений на нинішнього керівника Олега Кічука.

Міський голова Микола Романюк пообіцяв найближчим часом «взятся» за це питання. Сам Валерій Корпач відзначив, що їхнє об’єднання не має конфронтації ні з ким.

У підсумку більшість депутатів не підтримали рекомендацію міському голові щодо включення Корпача до виконкому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцькраді не підтримали ще одного члена виконкому від ОСББ
25 січень, 2017, 11:59