Нововолинці вимагають від комунальників відшкодувати згорілу техніку

Нововолинці вимагають від комунальників відшкодувати згорілу техніку
У мешканців чотирьох будинків у Нововолинську через замикання згоріла частина побутової техніки. Тепер люди вимагають компенсацію від комунальників.

Про це повідомляє Буг.

У чотирьох будинках на вулиці Винниченка та вулиці Кримського в Нововолинську сталося замикання. Як наслідок, помешкання людей були знеструмлені, а частина побутової техніки – згоріла.

Як зазначають працівники «Волиньобленерго», така ситуація виникла тому, що бурульки, які падали з даху будинку, пошкодили електричні дроти. Через це і трапився перепад напруги з 220 Вт на 380. У мешканців будинків перегоріли радіоприймачі, телевізори, холодильники, пральні машини, комп’ютери та інша техніка.

Мешканці будинків вимагають у комунальників компенсацію. «Хочемо, аби прийшла комісія та кожному зробила опис майна і нам повністю відшкодували збитки», – повідомив один із мешканців будинку.

«У нас комісії не було. Вона відвідала лише один будинок, де проживає суддя. Члени комісії зазначили, що ця ситуація склалася не з їхньої вини. У них не зафіксовано, що був такий перепад напруги. Тепер кожен сам по собі, все за наші гроші», – зауважила жителька одного з будинків Надія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.