ПриватБанк працює з мережею YouTube*

ПриватБанк працює з мережею YouTube*
ПриватБанк уклав угоду про співпрацю з провідною багатоканальною мережею YouTube і маркетинговою платформою для взаємодії з лідерами думок – компанією VSP GROUP (бренд Yoola), що дозволить українським користувачам отримувати платежі на рахунки в ПриватБанку без додаткових комісій.

«Ми разом із компанією VSP GROUP (Yoola) відкриваємо можливість отримувати платежі на рахунки в банку найзручнішим способом без зайвого головного болю та витрат на комісії посередників, – говорить керівник бізнесу платежів і переказів ПриватБанку Олексій Путятін. – Отримання виплат через банк гарантує безпеку платежів.

Найсучасніші технології й досвід роботи колективу банку дозволять нам зробити все можливе, щоб одержувачі коштів відчували себе в банку максимально комфортно, а виплати було проведено в найкоротші строки».

Про VSP GROUP (Yoola)

Yoola – медіакомпанія нового покоління, провідна багатоканальна мережа YouTube, яка створює та поширює розважальний контент на різних онлайн-платформах. Команда Yoola підтримує авторів, а також надає інструменти для створення контенту, розвитку каналів, збільшення аудиторії та ефективної монетизації для мережі, що складається з більш ніж 72 тисяч каналів. Канали на платформі Yoola збирають понад 500 млн передплатників і щомісяця генерують понад 7 мільярдів переглядів.

Yoola – маркетингова платформа для взаємодії з лідерами думок. Ми пропонуємо брендам і рекламодавцям найбільш ефективні інструменти органічної взаємодії з цільовою аудиторією, що дозволяє їм досягати бажаних маркетингових показників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.