Кандидат закликав голосувати за іншого, але з виборів не знявся

Кандидат закликав голосувати за іншого, але з виборів не знявся
Кандидат у депутати у Володимир-Волинському виборчому округу №19 член політичної партії «Наша Україна» Сергій Слабенко (на фото) закликав виборців голосувати за свого опонента – «свободівця» Євгена Мельника.

Для цього Слабенко поширив своє звернення до виборців, у якому закликав голосувати за Мельника.

«Я вирішив офіційно заявити: я — за підтримку найрейтинговішого кандидата, який представляє опозиційні сили по Володимир-Волинському виборчому округу №19 — Євгена Мельника. Саме за нього і закликаю виборців округу проголосувати на виборах 28 жовтня 2012 року», - йдеться, зокрема у зверненні.

Слабенко пояснив, що не зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів, аби мати можливість агітувати за партію «Наша Україна». «На моїх листівках зображена символіка «Нашої України», і відтак моя передвиборча робота була спрямована на агітацію за цю партію».

Слабенко каже, що впевнений: присутність його імені у бюлетні не зменшить шансів Євгена Мельника. Для цього Слабенко має намір максимально широко розповсюдити своє звернення до виборців, у якому закликає голосувати за Мельника. «Усі, хто мав намір голосувати за мене, дізнаються про мою позицію», - сказав Слабенко.

«В умовах, коли треба шукати можливостей перемагати, політичні амбіції мусять бути відкладені на другий план», - каже Слабенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Динамо програло Порту
24 жовтень, 2012, 23:45
Кандидат закликав голосувати за іншого, але з виборів не знявся
24 жовтень, 2012, 18:07