Волинські школярі можуть виграти 50 тисяч від ПриватБанку*

Волинські школярі можуть виграти 50 тисяч від ПриватБанку*
Волинські школярі можуть стати фінансовими геніями та виграти 50 000 гривень.

П’ятий рік поспіль навесні в Україні відбудеться всеукраїнська олімпіада “Фінансовий геній”. Хто любить вирішувати складні завдання та хоче стати юним фінансовим генієм країни може вже поспішати, щоб зареєструватися в Олімпіаді на спеціальній сторінці ЮніорБанку.

Більше сотні українських учнів виявили бажання позмагатися в олімпіаді. Щоб стати учасником найбільшого фінансового заходу школярам потрібно лише оформити картку Юніора.

“Брати участь у Всеукраїнській олімпіаді “Фінансовий геній-2017” мають право старшокласники 9-10 класів (14-15 років включно), які планують вступати до вишів. На переможця олімпіади “Фінансовий геній” чекає головний приз - 50 000 гривень. ПриватБанк оплатить щасливчику навчання в будь-якому вищому навчальному закладі України, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанку Північно - Західного РУ ПриватБанку Наталія Лукасюк. - Хто посяде друге місце - одержить 15 000 грн, а за третє -10 000.”

Олімпіада триватиме два тури. Перший тур - дистанційний: у період із 10.04.2017 до 01.05.2017 року необхідно виконати три завдання. Другий тур - очний. Тренери ЮніорБанку сформують групу з 20-ти учасників, які наберуть максимальну кількість балів. Про дату проведення очного туру обіцяють учасників повідомити окремо.

Перемога в олімпіаді “Фінансовий геній-2016” надихнула волинянку стати банкіром.


Ковельська школярка, випускниця НВК “ЗОШ 1-3 ступенів №13-колегіум” Балюк Аліна торік у травні посіла 3 місце в національній економічній олімпіаді “Фінансовий геній-2016”. Дівчина одержала грошовий приз - 10 000 грн.


Аліна мріяла стати актрисою, але участь в олімпіаді кардинально змінила її життя і дівчина тепер студіює банківську справу в Львівському інституті Університету банківської справи Національного банку України.

“Перемога, звісно, дуже мотивує, спонукає та надихає до подальшого навчання і перемог. Результат у БізнесШколі додав мені впевненості в собі, допоміг остаточно визначитись із майбутнім фахом. Я щаслива та задоволена, що не підвела і відстояла з гідністю волинський регіон, надихаю майбутніх фінансистів. Мрії збуваються - я студентка Львівського університету банківської справи, який і ставила першим пріоритетом, -розповідає Аліна Балюк. - Навчаюся на факультеті фінансів. У мене державна форма навчання (заощаджую сімейний бюджет батьків). Я справжня студентка, бо живу ще в гуртожитку. П’ять років навчання, гадаю, пролетять непомітно і в подальшому планую працювати в банку. Зараз дякую за підтримку всім, хто мені допомагав, а особливо ковельським головним спеціалістам Наталії Олегівні та Ірині Миколаївні. Вони мене вміло надихнули. Я та батьки задоволені, але не збираюсь зупинятися на досягнутому. Вперед і тільки вперед! ”


Довідка: освітня програма ЮніорБанк стартувала в Україні у 2009 році. Насьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк надає можливість не лише безплатного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та головне - безплатні. Щоб стати учасником програми достатньо подати заявку на сайті https://juniorbank.com.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські школярі можуть виграти 50 тисяч від ПриватБанку*
26 січень, 2017, 14:20