На Волині перевірять, як використовують землю атошники

На Волині перевірять, як використовують землю атошники
На Волині виділили майже 1700 гектарів землі учасникам АТО, проте варто простежити, як використовують ці ділянки.

Таке розпорядження планує дати голова Волинської ОДА Володимир Гунчик на основі інформації від головного управління Держгеокадастру.

За його словами, варто з’ясувати, чи земля пустує, чи перепродана, чи використовується для інших цілей. Також Гунчик хоче зустрітися із очільниками спілок учасників АТО, аби поцікавитися, як може допомогти із освоєнням ділянок.

За словами очільника управління Василя Василенка, загалом до органів місцевого самоврядування учасники АТО подали 5130 заяв, а до головного управління – 3554, проте ОМС задовольнили 1801 заяву, а його відомство – 1912, тобто, ефективність вища. Тому органи місцевого самоврядування також планують перевірити, аби дізнатися, хто «гальмує» процес передачі землі.

Також Василенко розповів, що освоєння земель Академії аграрних наук в Рокинях біля Луцька допоможе вирішити проблему землі для луцьких «атошників». Для цього він хоче звертатися в Кабмін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я був безпосередньо в зоні проведення бойових дій в Луганську та Донецькій областях з 2014 по кінець 2016 років. Я написав заяву на отримання земельної ділянки ще в 2014 році. У відповідь отримав тільки відповіді, що землі немає. Але дізнався, що "бойові" менти майже всі отримали земельні ділянки.
Відповісти
Останні новини
На Волині перевірять, як використовують землю атошники
30 січень, 2017, 12:08