Винуватець смертельної аварії під Луцьком уже уникав кари за «п’яну їзду»

Винуватець смертельної аварії під Луцьком уже уникав кари за «п’яну їзду»
На бізнесмена Володимира Боровика, який напідпитку за кермом у Княгининку збив на смерть жінку, поліцейські вже складали протокол за кермування в стані сп`яніння або відмову від проходження перевірки.

Про це пише Четверта влада.

В постанові Ківерцівського райсуду йдеться про те, що у квітні 2015 року луцькі поліцейські зупинили Володимира Боровика за кермом «Peugeot 4007». Водій відмовився пройти медичний огляд для визначення стану алкогольного спяніння. Через це поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Втім, відповідальності у вигляді штрафу Володимир Боровик не поніс. Спочатку суд повернув протокол поліцейських на допрацювання. Згодом відбувся розгляд і провадження закрили у зв`язку із закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності. На судові засідання Боровик не ходив.

Нагадаємо, 30 січня ввечері у селі Княгининок Луцького району під колесами автомобіля «Subaru Tribeca» загинула 35-річна жінка, яка йшла узбіччям траси, тримаючи за руку свого малолітнього сина. Від отриманих травм вона померла на місці.

Водій, який скоїв смертельний наїзд, спробував утекти, але його вдалося затримати. Чоловік був п’яний. Пізніше виявилося, що це – Володимир Боровик – батько «бурштинового прокурора» – заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика, якого влітку затримали за кришування янтарного бізнесу.

За клопотанням прокуратури Волинської області Луцький міськрайонний суд обрав винуватцю ДТП 57-річному Володимиру Боровику запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Мигаса аналогічно.. Після першої пянки, суд повернув адмінпротокол на доопрацювання,а потім закрив провадження бо строки вийшли. Мабуть одні і ті ж слідчі вели справу, а судді - судили. Після наступної пянки - смерті невинних людей!!!
Відповісти
Ха Ха Ха насмішили. Мігас, Боровик і ще багато інших... Нічого йому не світить - відсидить максимум 2 роки і по закону Савченко вийде. А по поводу що перший раз вдалось уникнути відповідальності то тут все просто. Суд спеціально за винагороду повертає протокол на доопрацювання. Хоча що там доопрацьовувати?????!!!! Поки протокол катається туди-сюди по кабінетах проходить час позовної давності. Справу закривають і тут теж не обходиться без сторони обвинувачення. Вони теж зацікавлені. Чому не подається клопотання про поновлення строку давності?????
Так для інтереса скажу що мою справу суд поновив через 8 місяців після закінчення строку давності.
Відповісти